Ik vind het altijd heel inspirerend om lijstjes van anderen te lezen met dingen waar ze vrolijk van worden. Het is zo belangrijk om te genieten van de kleine dingen in het leven en hier af en toe ook even bij stil te staan. Vandaag zet ik 9 dingen op een rijtje waar ik vrolijk van word!
summerdrinks
♥ Het feit dat ik op mijn 20e ben geslaagd voor een HBO-diploma. Ik ben gewoon met een 8 afgestudeerd voor de opleiding journalistiek, en daar ben ik natuurlijk enorm trots op!
♥ Samen met mijn vriend helemaal niks doen. Daar zijn wij goed in, niks doen. Het is daarom ook helemaal niet erg als we bij elkaar zijn en niks doen. Ik kan alleen al genieten van zijn aanwezigheid.
♥ Het zomerse weer. Maar wie wordt hier niet vrolijk van?
♥ De gedachte dat ik over minder dan twee maanden zit te genieten op Kos met mijn vriend.
♥ Dat ik nu ik geslaagd ben mijn dromen achterna kan gaan en nergens echt aan ‘vastzit’.
♥ Als Kylie (mijn hond) weer eens ondeugende dingen doet. Ze weet precies wat ze thuis wel en niet mag, maar probeert ons geregeld uit te dagen met dingen die ze niet mag! Zoals de graspollen eruit trekken. Ik kan er altijd enorm om lachen.
♥ Mooie instagramfoto’s. Ik kan echt uren rondstruinen op instagram en kijken naar mooie plaatjes.
♥ Etentjes plannen met vriendinnen die je al een tijdje niet meer hebt gezien <3
♥ Fruitsmoothies! Mama heeft laatst een blender aangeschaft en sindsdien gaan we helemaal los haha! Iedere avond weer een verse smoothie met ander fruit.

Waar kan jij echt vrolijk van worden?

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Afbeelding: Pixabay.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

4 reacties

Plaats een reactie