Mijn laatste vakantieweek gaat volgende week officieel in. Hoewel ik het niet erg vind om weer naar school te gaan, ben ik toch wel bang voor de drukte die komen gaat. Ik ga namelijk beginnen aan mijn afstudeerjaar. Als alles goed gaat, ben ik als het goed is tegen de volgende zomer afgestudeerd. Raar, niet waar? Ik weet nog goed hoe ik vier jaar geleden met spanning aan mijn opleiding begon. Maar goed, dat komt later. Eerst nog even genieten van mijn laatste dagen vakantie.

Tijd voor een heerlijk fris drankje op een warme zomerdag met mijn vriend!

Kylie vindt het heerlijk om (stiekem) op de bank te liggen. Zien jullie trouwens hoe enorm veel ze de afgelopen weken is gegroeid? Ze wordt echt groot!

Selfie tijd!

Dit super leuke hoesje met ananasjes won ik bij Joyce!

Het was warm, dus ijsjes mochten!

Lieve Kylieeeee!

Lekker lunchen tijdens een dagje shoppen met mama. Dit broodje carpaccio was zo lekker!

Met mijn vriend ging ik een dagje shoppen in Duitsland. Altijd als ik in Duitsland ben eet ik frikadelle. Dat is een soort van gehaktbal, alleen dan veel lekkerder! Echt een aanrader als je het nog niet kent en je komt het toevallig een keer tegen.

Happy me!

Geshopte make-up bij de DM! Willen jullie nog ergens reviews van zien?

Ontbijt voor twee. Lekker wentelteefjes gemaakt, want daar hadden we zin in!

Een tijdje terug ging ik met mijn vriendinnen een dagje naar Lakedance. Dit is een festival in Best, dichtbij Eindhoven. Echt een aanrader, het was zo leuk! Volgend jaar ga ik weer.

Met m’n vriend op Lakedance!

Onverwachte lunchstop met mama! Lekker gegeten bij de Tweede Kamer in Eindhoven. Daar kun je heerlijk lunchen.

Mijn nieuwe schatjes, baby’s, snoepjes. Ik ben verliefd. Ze zijn zo fijn! Jullie zagen ze al voorbij komen in het artikel over Nike Roshe Run.

Volgende week maandag moet ik weer naar school, dus ik ga nog extra genieten van mijn laatste vakantiedagen. Wanneer moet jij weer naar school of aan het werk?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. Kylie wordt groot zeg!
    Ze zal toch een schatje blijven 😉
    Wat reviews betreft: graag de mascara’s.

  2. Wauw wat een leuke foto’s en wat ben je goed geslaagd met shoppen 🙂 Mooie make-up en oeee je nieuwe schoenen, love them! En wat is Kylie al toch groot aan het worden, echt een schatje!

  3. Wat een leuke foto’s en wat een lieve hond! 😀
    Die Essence mascara ziet er super fancy uit! Ben benieuwd of hij ook goed is 🙂 En ik ben jaloers op je mooie Nike schoenen, ik wil ook al zo lang een paar Nike’s kopen…*zucht* 😉

  4. Die zilveren mascara van de P2 heb ik ook meegenomen. Ben er gematigd enthousiast over. Die in de paarse metallic huls (tip voor de volgende keer) is echt mijn favoriet al een paar jaar. Dat is echt een hele goede volume mascara.

Plaats een reactie