Long time no see! Ik ben weer helemaal terug. Zoals je misschien wel gemerkt hebt, was het de afgelopen tijd rustig op Glambeauty. De reden hiervoor was dat ik ontzettend druk was met afstuderen. Afgelopen dinsdag heb ik alles voor het afstuderen ingeleverd en nu moet ik alleen nog een assessment doen. Als ik dat haal ben ik officieel afgestudeerd. Super spannend dus! Maar doordat ik het nu weer wat rustiger heb, kan ik weer lekker gaan bloggen. Kijk mee wat ik de afgelopen tijd gedaan heb!
diary1Een paar weken geleden ging ik een weekje naar Denemarken met mijn familie! Het was echt heerlijk om er even tussenuit te zijn.


Havenstadje in Denemarken.


Strandwandeling met lieve Kylie!


Ze is weer flink gegroeid na de laatste update!


Ik vind dit zo’n lekker geurtje!


Make-up of the day!


Lieve Ky!


Selfie-time!


Mijn oma werd afgelopen zaterdag 85 jaar. Voor haar verjaardag gingen we lekker uiteten. Mijn voorgerecht was deze overheerlijke carpaccio!


Alles ingeleverd voor de deadline! Tijd voor ontspanning!


Woensdag bracht ik een bezoekje aan Amsterdam voor het persevenement van L’Oréal.


Macarons! Jammie!


Samen met lieve Helen.


Met mijn vriendinnetjes ging ik lekker uiteten. Sushi!


Op het event van L’Oréal kreeg ik deze prachtige, gepersonaliseerde lipstick. Hoe tof is dat! Mijn naam staat erin gegraveerd. Ik kreeg daarnaast nog een super leuke goodiebag mee. De reviews van de inhoud daarvan komen binnenkort online.

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? Als eerste foto’s uit mijn leven zien? Volg mij dan op instagram.

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. Oooh, Denemarken, zo fijn! Daar wil ik graag nog eens terug, zeker na het zien van je foto’s! Leuke lipstick ook, zalig dat je naam erin staat 🙂

Plaats een reactie