De afgelopen week heb ik weer veel leuke dingen gedaan in de vakantie. Zo bracht ik o.a. een bezoekje aan het Foodstock Festival, ging ik in de Baron in de Efteling en haalde ik jeugdherinneringen op in Ouwehands Dierenpark. Kijk snel mee!
diary33

Met vriendinnen nam ik een kijkje bij het Foodstock Festival in Eindhoven. Hier stonden heel veel Foodtrucks geparkeerd met de lekkerste gerechten.


Ik kon het niet laten om deze overheerlijke wafel te eten! Links was van mij met Nutella en aardbeien, rechts van een vriendin met warme kersen en slagroom. Yum!


Leuke vriendinnetjes!


De volgende dag ging ik met vriendinnen naar de Efteling. Ontzettend leuk! Het was in de ochtend wel een beetje regenachtig, maar daarna hadden we een heerlijk zonnetje. En het was super rustig! Dus we konden overal zo doorlopen.


Alleen bij de Baron moesten we een half uurtje wachten. Maar wat was deze attractie gaaf zeg! We hadden echt geluk, want het grootste gedeelte van de dag was hij gesloten vanwege het weer. Net op het moment dat wij langsliepen, was hij even snel open.


De rest van de week bracht ik door bij mijn vriend <3. We gingen gezellig naar Ouwehands Dierenpark. Super leuk, want we waren allebei al heel lang niet meer in een dierentuin geweest. Ik voel me dan altijd weer even kind haha!


De giraffen kwamen echt naar de mensen toe, waardoor je ze zelfs kon aaien. Super schattig.


We sloten de heerlijke dag af door de beste burgers in town te eten. Echt waar, mocht je ooit in Eindhoven zijn, ga dan even langs bij De Burger. Hier verkopen ze de lekkerste burgers ooit.


Afgelopen week ontving ik super veel mooie, nieuwe producten van Miss Sporty. Ik ben flink aan het testen! Waar zijn jullie het meest benieuwd naar?


Omdat het afgelopen weekend al zo’n lekker weer was, staken we thuis de barbecue aan. Yummie!

Wat heb jij de afgelopen week gedaan? Als eerste foto’s uit mijn leven zien? Volg mij dan op instagram.

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Leuke en gezellige week! Naar Ouwehand ben ik ook zo vaak geweest en het blijft leuk! Erg leuk ook die foto met de giraffe haha.

Plaats een reactie