Even snel een update tussendoor, want ik ben eindelijk geslaagd voor mijn rijbewijs! Het heeft even geduurd, maar vandaag haalde ik hem dan toch echt. Ik ben echt zo ontzettend blij, wat een heerlijk gevoel dat ik nooit meer terug moet naar het CBR of rijles heb.
1920070_599943166749644_1163573989_n Vanochtend ben ik al meteen naar het gemeentehuis geweest om mijn rijbewijs aan te vragen. Als het een beetje meezit heb ik hem nog voor dit weekend. Dat zou mooi zijn, want dan kan ik lekker rijden in de carnavalsvakantie.

Nu ik mijn rijbewijs gehaald heb, is er toch wel een grote last van mijn schouders afgevallen. Echt heerlijk dat ik dit nu van mijn lijstje kan afstrepen. Nu is het alleen nog wachten tot ik dan ook daadwerkelijk mag rijden! Ach, die paar dagen moeten ook nog wel vol te houden zijn.

Heb jij je rijbewijs al?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

26 reacties

 1. Wow gefeliciteerd! 😀 Ik heb helaas m’n rijbewijs nog niet (ook al ben ik 21) want ik heb geen auto om mee te oefenen 🙁 en ook geen geld voor een auto dus tja!

 2. Jeeeey, wat goed gefeliciteerd!
  Ik heb hem sinds September en geniet van elke kilometer die ik rijd, zo fijn die vrijheid!

 3. Gefeliciteerd!
  Het behalen van je rijbewijs is echt een mijlpaal in je leven.
  Veel rijplezier!

 4. Gefeliciteerd had ik je al, maar bij deze nog een keer, hihi! Echt te gek, straks kan je heerlijk weg én lekker de auto pakken. Lijkt me fijn die vrijheid. Super lady! 🙂

 5. Van harte gefeliciteerd 😀 Het lijkt me echt super gaaf om zelf een beetje rond te kunnen rijden ^^ Ik moet binnenkort op examen, dus ik hoop dat ik ook slaag, haha!

 6. gefeliciteerd. veel rijplezier.
  heb mijn rijbewijs nu al 4 jaar en ben er nog steeds erg blij mee. kon die man wel knuffelen toen hij zei dat ik geslaagd was.

Plaats een reactie