Pfoeh, guys! Ik ben jullie wel een verantwoording verschuldigd. Zoals jullie wellicht wel gemerkt hebben, was het de laatste maanden een beetje stil op mijn website. Daarom geef ik jullie vandaag een update hoe dat komt en wat jullie de komende tijd kunnen verwachten op Glambeauty!

De grootste verandering die de afgelopen tijd heeft plaatsgevonden is dat ik een nieuwe full time baan heb! 1 februari startte ik bij mijn nieuwe baan, waar ik 40 uur per week werk. Je kunt je dan wel voorstellen, dat het af en toe moeilijk is om daarbij ook een blog full time draaiende te houden. Je kunt wel zeggen dat ik even m’n draai moest vinden om mijn nieuwe werk te combineren met mijn blog.

Nu vragen jullie je vast af waar ik dan werk! Ik ben begonnen als Junior Content Marketeer bij Belvilla! Mijn werk is super leuk en ik heb het ontzettend naar mijn zin. Het is heel veelzijdig en ik krijg genoeg uitdagingen waardoor ik me heel erg goed kan ontwikkelen. Ik krijg er steeds weer energie van en ga met heel veel plezier naar mijn werk. Goed teken dus!

Naast mijn werk ben ik ook nog heel erg veel bezig met mijn andere blog Adorable Books. Het fijne aan Adorable Books is dat ik deze blog samen met drie andere meiden run, waardoor het dagelijks updaten van de blog veel beter haalbaar is. Mochten jullie gek zijn op het lezen van boeken, dan moet je die site zeker ook bezoeken.

Verder is mijn leven nog steeds zoals het was. Ik heb mijn lieve familie, vrienden en vriend om mijn heen en geniet met volle teugen van het leven.

Mijn plan is om een aantal vaste dagen voor Glambeauty in te stellen waarop ik een artikel ga plaatsen. Ik wil gewoon even ervaren of dit gaat werken. Voortaan komt er op de volgende dagen een nieuw artikel online: maandag, woensdag, vrijdag en mocht het lukken ook op zondag! Dan weten jullie precies wanneer jullie mijn site kunnen bezoeken voor een nieuw artikel.

Ik hoop dat jullie begrijpen dat het lastig is voor mij om dagelijks te blijven updaten. Het liefst zou ik dat natuurlijk willen, maar er komt zoveel werk bij kijken dat dat amper haalbaar is naast een full time baan. Ik heb in ieder geval weer heel erg veel zin om aan de slag te gaan voor Glambeauty.

Hoe is het met jullie?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

2 reacties

  1. Het is inderdaad soms een gepuzzel! Ik werk ook 40 uur, sport en blog en heb ook nog een sociaal leven. Heel goed plannen!

Plaats een reactie