Ik ben dol op het kijken van series. Ik kijk veel liever series dan films. Waarom? Omdat je lekker kan doorkijken als je helemaal in het verhaal zit. De series die ik kijk wisselen wel iedere maand. Soms zit ik zo in een serie dat ik hem in één keer van begin tot het eind kijk. Soms neem ik even een pauze. Vandaag laat ik jullie drie series zien, die ik nu volg en pas geleden uitgekeken heb.
thewalkingdead
The Walking Dead
Een serie die ik een tijdje geleden uitgekeken heb, dat wil zeggen het nieuwste seizoen helemaal gezien heb, is The Walking Dead. Ik kijk deze serie samen met mijn vriend en we hebben in drie maanden vijf seizoenen gezien. Ja, we waren een beetje verslaafd. De serie gaat voornamelijk over zombies, die de wereld overnemen en een bepaalde groep mensen moet zien te overleven. Het is vrij spannend, er zijn echt wat momenten geweest dat ik schrok, maar het is niet eng. Je bent vooral benieuwd of de mensen het uiteindelijk kunnen opnemen tegen de zombies. Ik ben heel erg benieuwd naar seizoen 6.

Gossipgirl
Gossip Girl
Heel lang geleden, zo’n 6 jaar terug, was Gossip Girl te zien op Net 5. Trouw volgde ik iedere week de serie, tot Net 5 besloot om opeens te stoppen met uitzenden, boeh. Nooit heb ik de serie helemaal afgekeken, omdat ik niet wist waar ik gebleven was. Deze zomervakantie ben ik helemaal bij aflevering 1 van seizoen 1 begonnen en nu ben ik weer verslaafd. Ik moet zeggen dat ik me de serie niet meer zo goed kan herinneren van toen ik het eerst keek. Wel herken ik af en toe dingen, maar toch blijft het leuk. Dit keer ga ik de serie helemaal afkijken, want ook ik wil weten wie Gossip Girl is ;-).

prettylittleliars
Pretty Little Liars
Ik weet niet zo goed wat ik van Pretty Little Liars vind. Ik begon met seizoen 1 toen deze net uit was in Amerika. Ik heb het toen trouw iedere week gevolgd tot seizoen 4. Toen begon de serie mij te vervelen en vond ik het langdradig worden. Omdat iedereen tegen mij zei dat ik het weer op moest pakken, ben ik nu weer gaan kijken. Ik ben nu halverwege seizoen 5 en op de een of andere manier wil ik nu gewoon doorkijken. Het is is nog steeds langdradig, want wie o wie zou nou ‘A’ zijn, toch wil ik langzaamaan naar het eind toewerken. Ik ben heel erg benieuwd wie ‘A’ is. Ik heb al verschillende spoilers gelezen en gehoord, maar toch weet je het nooit helemaal zeker.

Welke series volgen jullie momenteel?

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

  1. Aaah zo leuk om te lezen! Ik ben pas net begonnen met het kijken van series en mijn vriend en ik zijn nu bezig met Orange is the new black. Suits vond ik in ieder geval geweldig leuk 😀

  2. Hoi! Ik heb ook heel veel gossip girl gekeken toen ik jonger was, maar ik heb het nooit afgekeken. Ik vond het te veel geld voor halve seizoenen in dvd boxen, zoals ze dat toen nog deden, en nu heb ik er niet zo’n zin meer in :p en ik heb al gelezen wie gossip girl is! Dus dan is dat ook al niet spannend meer 😉
    Pretty little Liars heb ik een aflevering geprobeerd. Het lijkt me best leuk, maar het duurt te lang! Ik wil best 4 seizoenen kijken, maar heel veel meer om er achter te komen wie A is vind ik een beetje te :p
    Ik ben op het moment american horror story aan het kijken en dat bevalt goed! Zijn losse seizoenen, dus een verhaallijn per seizoen. Toch meer mijn ding 😉
    Liefs XXX

  3. Ohh jaaa, ook mijn favoriete series (o.a. dan!)) Vooral The Walkin Dead, kom maar op met dat nieuwe seizoen! Homeland moet je ook echt wel kijken hoor, die is zo goed! En Suits = leuk!

  4. Leuk! Ik ben net klaar met de tweede poging van Breaking Bad en dit keer heb ik ‘m wel uitgekeken. Denk dat de volgende serie PLL gaat worden, hoor er zoveel goeds over! Al ben ik stiekem wel een beetje bang dat er een te hoog “meiden”-gehalte in zit voor mij..

Plaats een reactie