Laatst vertelde ik jullie dat ik deze vakantie maar liefst 3(!) keer op vakantie ga. Echt ontzettend leuk en ik heb er mega veel zin in, dus vandaag vertel ik jullie wat precies mijn vakantieplannen zijn. Ik ga drie tripjes maken, die allemaal zeer verschillend zijn!

Ik ga dit jaar op vakantie naar Nieuwvliet (Zeeland), Barcelona en Tenerife.


Nieuwvliet, Zeeland
Het eerste tripje wat ik deze vakantie ga maken is naar Nieuwvliet in Zeeland samen met mijn vriend. Mijn vriend zijn moeder staat daar op een camping en wij gaan gezellig drie dagen bij haar op bezoek! Het is lang geleden dat ik heb gekampeerd, sterker nog ik heb pas één keer in mijn leven gekampeerd. Maar ik heb er super veel zin in! De camping is groot en er is genoeg te doen. Daarnaast is het maar 500 m naar het strand, dus ik hoop dat we lekker weer hebben. Ook ligt Nieuwvliet heel erg dicht bij België, dus misschien gaan we nog een dagje naar Knokke of Brugge. Ik heb er in ieder geval zin in! 


Barcelona, Spanje
Vlak na Nieuwvliet vlieg ik naar Barcelona samen met een vriendin. Dit wordt een lekkere stedentrip van vier dagen in deze prachtige Spaanse stad. Ik ben een keer eerder in Barcelona geweest, maar dat is echt al een aantal jaar terug en dat was maar voor een paar uurtjes. Ik heb er super veel zin in om samen met mijn vriendin deze stad uit te pluizen. We hebben vier volle dagen, dus genoeg tijd om dit te doen. En tussendoor gaan we natuurlijk genieten van het strand! O, en leuk feitje: ons hotel heeft een zwembad op het dakterras. Kan het nog beter worden? Ik heb er echt ontzettend veel zin in! Eens kijken of ik me weet te redden in het Spaans na mijn minor van een half jaar.  


Playa de las Americas, Tenerife
Ten slotte ga ik lekker acht dagen luieren op het Spaanse eiland Tenerife met een andere vriendin. We hebben een appartement geboekt in een van de grootste plaatsen: Playa de las Americas. Ik ben nog nooit eerder op de Canarische eilanden geweest, dus ik kijk er ontzettend naar uit. Tenerife lijkt me een ontzettend mooi eiland, die genoeg voor ons in petto heeft. We kunnen heerlijk relaxen in het zwembad bij ons appartement, of gaan op de (zwarte) stranden liggen. Daarnaast heeft Tenerife ook genoeg te bieden als het gaat om tripjes en uitstapjes. En we gaan natuurlijk het nachtleven verkennen. 

En dit zijn mijn plannen voor deze zomervakantie. Wow, ik mag zeker niet klagen! Ik kijk echt naar iedere vakantie evenveel uit. Het wordt zo ontzettend heerlijk! Wat zijn jullie plannen deze zomer?
Bron foto’s (1) (2) (3)
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

  1. Wat een heerlijke plannen, mijn `vakantie` zit er helaas alweer op. Ik verlang nu alweer terug naar Spanje, al helemaal als ik lees over je stedentrip Barcelona.
    liefs

Plaats een reactie