Door Dagmar en Tedje werd ik getagged voor de 15 dingen die niemand je vraagt tag. Dit is gewoon een tag met 15 hilarische vragen die eigenlijk niemand hardop aan je vraagt. Vandaag ga ik ze voor jullie beantwoorden!

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Dicht! Waarom zou je met je kastdeuren open slapen? Ik vind dat een beetje rommelig ogen. Bij mij moet alles zo strak mogelijk zijn en dat betekent dat ik de deuren netjes dicht doe als ik er iets uit heb gepakt, haha.

2. Neem je mini flesjes shampoo mee uit hotels?
Nop, meestal niet, alleen als het er wel goed uit ziet en ik houd het toevallig over.

3. Heb je ooit een straatnaambord gejat?
Haha, nee! Wat zou ik ermee moeten? Ik ben nog nooit een straatnaambord met mijn naam of glambeauty tegengekomen, dus er is geen reden voor om het mee te nemen. Daarnaast zou ik het niet eens durven, zo braaf ben ik.

4. Gebruik je to-do lijstjes?
Ja, mijn leven bestaat uit to-do lijstjes. Altijd als ik veel moet doen op een dag, maar ik er een lijstje van. Dit zodat ik wat meer rust in mijn hoofd krijg en weet wat er allemaal gedaan moet worden. Ik ben in mijn hoofd zo vaak met meerdere dingen tegelijk bezig, waardoor ik heel snel iets vergeet wat ik dan moet doen. To-do lijstjes zijn ideaal, en stiekem ook nog eens leuk om te maken.

5. Heb je sproeten?
Ja, vooral in de zomer op mijn neus.

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?
Niet dat ik me echt goed kan herinneren of zo, maar ik zal dat vast weleens als kind gedaan hebben toen ik heel nodig moest.

7. Hoe groot is je bed?
Ik heb een vrij ruim bed. Hij is volgens mij 1.40 bij 2 meter. Als ik er alleen in lig kan ik lekker rollen en zo ’s nachts, maar zelfs als ik er met mijn vriend in slaap is hij nog ruim genoeg.

8. Ben je lui?
Haha ja, ik heb weleens luie dagen waarop ik gewoon helemaal geen zin heb om ook maar iets uit te voeren. Ik kan prima de hele dag films kijken en boeken lezen. Of lekker lang uitslapen.

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Dat de vakantie alweer tegen z’n eind aan loopt. Niet normaal hoe snel die vakanties altijd voorbij zijn! Ik heb altijd het idee dat ik weinig heb gedaan, terwijl het vaak juist het tegendeel is.

Ik kan nog weleens boos kijken tijdens het leren, haha!

10. Kauw je op pennen en potloden?
Kauwen niet, wel sabbel ik weleens op mijn pen ja. Is dat raar? Dat doet toch iedereen? Niet liegen nu… ๐Ÿ˜‰

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Nee, ik denk niet dat het iets voor mij was geweest.

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Jaaaa, dat blijft toch gewoon leuk?

13. Tel je de treden als je de trap oploopt?
Nee, eigenlijk nooit. Wel tel ik soms random andere dingen als ik mij verveel.

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Jaaaa, vreugdedansjes als ik vrolijk ben! Dan kan ik wel even mijn heupen bewegenย zonder muziek hoor.

15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?
Haha, ja na anderhalf jaar rijles en vier keer op examen gaan is dit er wel ingestampt. Dit is niet het moeilijkste van de technische kant van een auto. Er zijn genoeg andere dingen die ik nog niet zo goed weet. Zoals het wisselen van een band bijvoorbeeld.

En dat was de tag alweer! Ik tag hierbij iedereen die hem nog wil overnemen. Volgens mij hebben al best veel mensen hem gedaan, dus ik ga niet mensen persoonlijk taggen. Wat zijn jullie antwoorden op deze vragen?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Hahah wauw; Weetje hoe je de oliepijl van je auto moet checken, wat een vraag!
    Inderdaad wat een leuke hilarische tag!
    Echt heerlijk lekker abnormaal maar zeker niet niet leuk;p

Plaats een reactie