De Common White Girl tag zie ik de laatste tijd op veel blog verschijnen. Mij leek het ook wel leuk om hem even in te vullen. Misschien kennen jullie het gelijknamige twitteraccount wel. Daar komen vooral tweets voorbij die ‘typische blanke meiden dingen’ bevatten. Dus, let’s go!

Favoriete starbucks drankje?
Heel standaard en saai misschien, maar dat is toch wel gewoon de Caramel Macchiato. Ik vind dat echt de lekkerste koffie ooit. Daarom neem ik ook steeds dezelfde.

Hoelang duurt het voordat je klaar bent in de ochtend?
Ik trek er meestal een uur voor uit om me klaar te maken. Puur omdat ik me niet wil haasten. Meestal ben ik wel binnen dat uur klaar, maar af en toe heb ik ook langer de tijd nodig. Om me om te kleden en op te maken ben ik zo’n 30 minuten kwijt. Daarna ga ik op mijn gemak ontbijten. Ik mis eigenlijk nooit mijn trein.

Hoeveel selfies maak je op een dag?
Nou dat valt eigenlijk wel mee. Soms maak ik een paar dagen geen één selfie en soms maak ik er toevallig meerdere op een dag. Het ligt er natuurlijk gewoon aan hoe ik eruitzie.

Hoeveel Instagram followers en foto’s heb je?
Op dit moment heb ik 733 followers en 986 foto’s!

Zeg je weleens LOL of OMG hardop?
Nee, in een normale zin nooit. Wel doe ik het soms voor de grap. Maar ik spreek LOL ook nooit uit als Laughing out loud. OMG spreek ik dan soms uit voor de grap en dan ook echt gewoon zoals je het leest. Ik doe niet eens moeite om O EM GEE te zeggen of O My God.
Draag je kledingstukken weleens vaker dan één keer?
Nee. Dat doet toch niemand? Dat is vies. Nee, grapje. Natuurlijk wel! Een beetje zonde anders of niet? Wel probeer ik mijn kledingstukken steeds op een andere manier te combineren. Zo lijkt het soms alsof je iets nieuws aan hebt. Ik vind sommige kledingstukken ook veel te mooi om maar één keer te dragen.

Ben je racistisch?
Nee. Ik vind het stom als iemand racistisch is.

Instagram, Twitter of Tumblr?
Ik ben de laatste tijd echt verslaafd aan Instagram, dus ik denk dat ik dat wel moet kiezen. Alhoewel ik Twitter ook nog steeds super leuk vind. Maar ik vind het gewoon zo leuk om naar foto’s te kijken! Tumblr heb ik nooit echt gebruikt.
Wat doe je het grootste deel van je tijd?
Naar school gaan, bloggen, lezen, series kijken, met vrienden afspreken. Dat is het eigenlijk wel een beetje haha. Met school heb ik eigenlijk altijd hetzelfde ritme. Doordeweeks ga ik naar school, in het weekend werk ik een week vooruit voor mijn blog en daarnaast ontspan ik door met vrienden af te spreken of een lekker boek te lezen of een heerlijke serie te kijken.

Hoe vaak doe je je nagels?
Minimaal 1x per week. Soms nog wel vaker. Dat ligt er natuurlijk aan hoeveel tijd ik heb. Wel vind ik het belangrijk dat ik niet met afgechipte nagellak rondloop. Dat vind ik er een beetje onverzorgd uitzien. Lak ze gewoon mooi of draag geen nagellak.

Ben je een shopaholic?
Ik hou van shoppen ja, maar of ik een shopaholic ben weet ik niet. Er zijn tijden waar ik in maanden niet shop omdat ik het te druk heb. Maar er zijn ook tijden waarin ik iedere week wel in de stad te vinden ben. Het hangt er dus een beetje van af. Het is trouwens dan niet het geval dat ik al mijn geld uitgeef aan spullen. Ik let daar heel erg goed op.
Hoe vaak heb je Mean Girls gezien?
Duzend keer! Haha, nee geen idee. Maar vroeger was het echt een van mijn favoriete films. Dus ik ken hem ondertussen wel helemaal uit mijn hoofd en ik betrapte mezelf er laatst op dat ik sommige dingen ook kan meepraten… oeps!

Heb je veel kleren?
Weet ik niet. Dat vind ik lastig om te zeggen. Ik heb zeker genoeg kleren en volgens mijn moeder heb ik er te veel.

Maak je een foto van je eten vóórdat je het opeet?
Ja, maar alleen als het een leuke, lekkere, mooie of bijzondere maaltijd is. Niet van mijn broodje kaas of zo.
Draag je elke dag make-up?
Nee. Alleen als ik de deur uitga draag ik make-up. Vaak draag ik in het weekend amper make-up, gewoon ook om mijn huid bij te laten komen. Ik vind het zo fijn om soms geen make-up te dragen.

Hoe stijl je meestal je haar?
Ik doe meestal niet zo veel aan mijn haar. Ik was het, doe er vervolgens serum in of een ander verzorgend product en laat het dan gewoon opdrogen. ’s Ochtends kam ik het door, en dat was het eigenlijk. Niet zo spannend he?

Zie je er altijd presentable uit?
Nee, iedereen heeft weleens van die dagen dat je er een beetje soepig uitziet omdat je slecht hebt geslapen of andere dingen. Die dagen heb ik ook weleens. Vooral in het weekend doe ik amper wat aan mijn uiterlijk omdat ik gewoon lekker wil ontspannen!

 

En dit was de tag. Wees vrij om hem ook in te vullen, ik vond het in ieder geval hartstikke leuk om te doen. Herkennen jullie jezelf in een paar antwoorden?

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

  1. Ik vind het wel grappig, heb je veel kleren? weet ik niet.
    Daar denk ik precies hetzelfde over.
    Ook heb ik mijn kast volhangen met kleren, toch denk iedere keer; Wat moet ik nu weer aantrekken? :p

  2. Heel leuk om jouw antwoorden te lezen. De naam van de tag is een beetje raar, maar de vragen zijn wel leuk 🙂

  3. Ik blijf sommige vragen apart vinden bij deze tag zoals van die kleding meer dan eens dragen en die vraag over rascisme.

  4. Dit is de eerste keer dat ik deze tag lees. Echt heel leuk! Ik denk dat ik hem misschien ook wel doe op mijn blog 🙂

  5. Leuke tag en leuk ingevuld! Ik herken best wel veel dingen! ( ik betrap mezelf er ook altijd op dat ik met Mean Girls mee kan praten haha )

Plaats een reactie