We zitten inmiddels alweer een paar weken in de herfst, dus leek het mij wel leuk om The Autumn Tag te doen. Het is wel duidelijk dat het weer weer achteruit gaat en ik moet eerlijk zeggen dat ik me nog even goed moet voorbereiden op de kou en regen. Maar herfst kan ook leuke dingen hebben. Ik werd getagged door Tedje en Joyce voor The Autumn Tag. Ben jij ready voor de herfst?

Favourite thing about it?
Mijn favoriete ding aan de herfst is het lekker knus zitten op de bank! Lekker met een dekentje om me heen, naar een goede serie te kijken/of een goed boek lezen, met de openhaard aan het pruttelen op de achtergrond, een lekkere mok met chocolademelk in mijn hand, wat kaarsjes aan en wat lekkers om te snacken erbij. Ja, ik vind de herfst lekker, zolang ik binnen zit! Of lekker onder de warme dekens liggen, daar houd ik ook van!

Favourite drink?
Sowieso een warme drank! Of het nou koffie of thee is, dat maakt eigenlijk niet uit. Een heerlijk herfstige theesmaak is zo lekker als je in je warme huisje zit. Maar on the go is de Pumpkin Spice latte van Starbucks natuurlijk helemaal geschikt voor de herfst. Die koffie smaakt gewoon naar de herfst! En anders gewoon mijn all time favourite Caramel Macchiato.

 

Favourite scent/candle?
Mijn favoriete geur voor in de herfst is zeker weten Love etc. van The Body Shop. Ik weet niet wat het is, maar ik draag deze geur het liefst in de herfst. Geurkaarsen brand ik eigenlijk bijna nooit. Maar in mij nieuwe kamer wil ik daar verandering inbrengen, want het is zo cozy.

Best lipstick?
Donkere lippen! Ik heb niet één favoriet die ik nu kan opnoemen. Zolang het maar een donkere kleur is. Ik houd van donkere lipsticks en ik ben blij dat ze weer tevoorschijn gehaald kunnen worden. Donker rood staat zo ontzettend classy. Bijvoorbeeld deze prachtige herfstkleur van Rimmel Kate Moss.

Favourite music?
Mijn muzieksmaak verandert niet in de herfst. Het blijft eigenlijk altijd hetzelfde. Ik blijf dus gewoon lekker naar Billy Talent luisteren en andere leuke bandjes. Daarnaast blèr ik lekker mee met Justin Timberlake, alvast een beetje oefenen voor het concert.

Zeer toepasselijke titel, right?

Go to moisturizer?
Ik blijf erbij dat ik de moisturizers van Nivea geweldig vind tijdens de koudere maanden. Ze voeden mijn huid ontzettend goed, dus waarschijnlijk haal ik ze ook dit keer weer tevoorschijn.

Go to colours for the eyes?
Ik blijf bij mijn trouwe bruintinten, maar om het toch wat edgier te maken, breng ik er een extra hint paars bij aan! Hello poppy eyes!

Favourite outfit to wear?
Zo lang het maar warm is vind ik het prima! Lekker warme truien, blazers, jasjes, uggs, noem maar op. Ik vind het fijn dat ik gewoon op mijn off-days een hoodie kan dragen. Ik zie me alweer zitten hoor op de bank met een kopje thee, mijn favoriete hoodie en een lekkere joggingsbroek. Classy? Nee, maar wel heerlijk!

Favourite place to be?
Ik heb het al een paar keer genoemd, op de bank! Lekker met een dekentje. In bed vind ik anders ook prima hoor, zolang het maar warm is!

En dat is The Autumn Tag! Nu ik dit allemaal lees, moet ik stiekem toch wel toegeven dat herfst ook leuke kanten heeft. Omdat ik het leuk vond om deze tag in te vullen, tag ik ook een aantal andere bloggers! Ik tag Josephine, Lara, Lisanne, Milou en Lizzy. Wil jij deze tag nou ook invullen? Neem hem gerust over!

Wat zijn jouw herfst favorieten?

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Wat leuk dat je hem al zo snel wilde overnemen lieve Danique! <3 Ik wist helemaal niet dat Tedje je ook al getagd had – daar had ik nog wel op gelet – oeps, sorry! Hahaha, zie het maar zo: Je bent zó geliefd dat je van alle kanten belaagd wordt! Fijne maandag lieverd!

    • Danique Reageer

      Ah wat een lieve comment Joyce <3 Ik vind het niet erg dat ik twee getagged was hoor! Fijne maandag!

  2. Wat leuk om te lezen! Ik hou echt van de herfst en wat daar bij hoort, het weertje, warmen vesten en de kaarsjes kunnen weer aan 🙂

Plaats een reactie