Laatst zag ik bij Dagmar een leuk artikel: The Lucky List. Oftewel, de momenten waar je gelukkig van wordt. Ik denk dat het soms hartstikke goed is voor jezelf om even op te sommen waarvan je gelukkig wordt. Daarom vul ik vandaag “The lucky list” in. Vandaag beschrijft ik waar ik blij van word. Kijk je mee?

1. Het feit dat we vandaag ons nieuwe hondje op gaan halen! Zoals jullie misschien wel weten is Robin, mijn oude hond <3, 20 maart overleden. We missen haar enorm en in huis is het leeg en saai. Daarom besloten we om een nieuw hondje te nemen. Totaal niet om Robin te vervangen, maar gewoon om een nieuwe hond net zo’n mooi leven te bieden. Het is overigens een totaal andere hond. Ze heet Kylie en het is een golden retriever. Ik denk dat jullie nog genoeg foto’s gaan zien.

2. Bijna vakantie! Ooo, ik kan niet wachten tot het vakantie is. Ik moet nog precies twee weken naar school, eigenlijk alleen om tentamens te maken en daarna heb ik gewoon vakantie. Hoe lekker is dat? Ik heb drie vakanties op de planning staan dit jaar. Ik ga samen met mijn vriend een paar dagen naar Zeeland, met een vriendin naar Barcelona en met een andere vriendin naar Tenerife! Ik heb er zo’n zin in!

3. Het feit dat ik weer meer aan het bewegen ben! Het is zo fijn om weer sportief bezig te zijn. Ik ben begonnen met hardlopen en volgend seizoen ga ik weer hockeyen na drie jaar, whoehoe!

4. Make-up! Ik heb echt een lichtelijke obsessie met make-up. Ik kan er zo van genieten als er weer een prachtig product uit komt. Daarnaast is make-up echt ontzettend fotogeniek en kan ik maar geen genoeg van krijgen om dit op de foto te zetten.

5. Lekker eten. Ik hou zoveel van eten! Ik geniet van de meest uiteenlopende keukens. Ik ben vooral dol op de Japanse (sushi, duh!), Mexicaanse en Italiaanse keuken. Ik kan echt uren achter elkaar sushi eten. Ik kom dan ook vaak veel te vol het restaurant uit, maar sushi is zó lekker! Ik word echt heel erg vrolijk van lekker eten.

6. Ik word gelukkig van alle lieve mensen om mij heen. Familie, mijn vriend en lieve vriendinnen, ik ben zo dankbaar dat ze er zijn! 

7. Bloggen! Ik ben echt dol op bloggen. Ik blog nu ondertussen ruim 6 jaar, 4 jaar op Glambeauty en drie jaar geleden startte ik Adorable Books. Daarvoor had ik wat andere blogs, maar daar ben ik mee opgehouden. Ik vind bloggen de leukste hobby die er is! Ik hoop er mijn full time job van te kunnen maken. Dat zou toch geweldig zijn?

8. Lekker weer. Ik kan echt gelukkig worden als de zon schijnt. De laatste tijd is het weer erg goed bezig, dus daar ben ik super blij mee. Ik heb zelfs voor het eerst dit jaar weer gezwommen! Heerlijk om mijn bruine kleurtje langzaam weer terug te zien komen.

9. Nieuwe schoenen. Oke, ik geef het toe. Ik heb teveel schoenen. Maar schoenen zijn zo ontzettend leuk om te kopen. Ze maken je outfit helemaal af en voegen echt iets extra’s toe. Ik kan echt heel gelukkig worden van een nieuw paar schoenen!

10. Lekker op de bank niks doen. Een avondje niks heb ik soms echt nodig. Ik kan hier dan ook heel erg van genieten. Gewoon, op de bank of in bed met een filmpje of een fijne serie. Of natuurlijk een goed boek!

Waar word jij blij van?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Wauw wat superleuk dat je het hebt ingevuld! Heerlijk om te lezen en veel plezier vandaag met het ophalen van Kylie, ik kan niet wachten tot de foto overload en weet zeker dat jullie haar alle liefde van de wereld zullen én kunnen geven. En dat je zoveel plezier beleeft aan bloggen zie je terug in je artikelen; zowel de foto’s als de mooie teksten die je schrijft. Jij gaat er zeker komen met bloggen topper! Geniet van vandaag en van het fijne weekend!

  2. Wat een mooi onderwerp!Mensen zouden minder moeten klagen en meer aandacht besteden aan de fijne kanten van hun leven.Thanx x, Klaartje.

  3. Wat leuk om te lezen. Heb al een paar fotootjes van Kylie voorbij zien komen op Instagram. Wat een scheetje! En wat leuk dat ze nu naar jullie toe komt. Heel veel plezier samen. En verder gewoon super leuke fotootjes. En sushi, love it!

Plaats een reactie