Afgelopen week heb ik een heel weekje kunnen genieten in het mooie Rethymnon (Kreta). Samen met twee vriendinnen vloog ik naar Kreta om daar de hele week te ontspannen. Het was echt heel erg fijn. We hadden super lekker weer (niet te warm, zo tussen de 30 en 36 graden) en er was veel te doen. Vorige week vrijdag vlogen we naar Heraklion, wat zo’n drie en een half uur vliegen is. Op zich wel te doen, maar ons vliegtuig maakte een tussenstop in Rotterdam (ik vloog vanaf Eindhoven) en we hadden een uur vertraging. We zaten in een appartement bij een hotel (all inclusive) en konden zo gebruik maken van de mooie zwembaden en het heerlijke eten. Wat hebben wij veel gegeten! Het hotel waar we bij zaten is ook zeker een aanrader (Orion Hotel), aardig personeel, als er iets lossen ze het meteen op en heel goed eten! Rethymnon zelf is ook een hele mooie stad, leuk centrum en ook erg gezellig. De plaatselijke bevolking is heel erg aardig en behulpzaam. Ons hotel zat ook op 5 minuten loopafstand van het strand, dus dat was ideaal. Wat ook fijn was, was dat bij ons deel geen rotsen in de zee zaten. Kortom, het was super! Ik heb heel erg genoten en het was echt heel gezellig met mijn vriendinnen. Kijk mee naar de foto’s!

Vertrek!

In het vliegtuig met mijn vriendin Rachel.


Uitzicht balkon. Ik hou van de palmbomen die overal staan.


Deel van het zwembad bij het hotel.


Zee!


Winkeltje. Er zaten super leuke souvenirwinkeltjes in onze straat. Waar ze ook gewoon andere dingen verkochten. Ik heb nog nooit zoveel NEPPE MAC make-up gezien, ik lachte me dood.


Op het strand met mijn vriendinnen Rachel en Lisa!


Wachten op de bus. De bushalte lag pal voor het hotel, ideaal!


Haven Rethymnon.


Met Lisa!


Rotsen beklimmen.


Terrasje in Rethymnon!


Schip!


Tequila Sunrise!


Op ons balkon met in de verte de zee!


Lekker op het terras bij het hotel!


Vriendinnetjes!


Palmpjeeee!


Een bekende fontein in Rethymnon.

 

Ik heb echt genoten! Maandag begin ik aan mijn tweede jaar journalistiek en ik kan er weer helemaal tegenaan met deze heerlijke week achter de rug. Ik vind Griekenland echt een prachtig land, Kreta is heel erg mooi en ik wil zeker nog eens terug of naar andere delen.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

 1. wat gaaf, zeg! ik wil ook weer op vakantie.. 🙁 vind palmbomen ook altijd leuk om te zien, maar het moosite vind ik toch wel de zee en vooral het geluid ervan 🙂 veel succes met je tweede jaar!!!

 2. Ahhhh wat leuk! Mooie foto’s ook.
  Op dat terrasje in rethymnon ben ik ook geweest!
  en die fontein kan ik mij ook nog heel goed herinneren!
  (ik was er vorig jaar)

  Liefs

 3. Wauw! Echt een geweldige vakantie, zeg. Zo ziet het eruit! Ennn, neppe make-up? Echt nep of leek ’t nep? Als het nep was, dan is dat echt gaaf, haha!

 4. Ziet er uit als een geslaagde vakantie!! Enn het shirtje wat je op de laatste foto’s draagt is erg leuk!!

 5. Dat ziet er uit als een hele fijne vakantie, lekker! Al die palmbomen en dat zwembad… Ik wil ook wel weer even lekker weg haha! Succes met je tweede jaar!

Plaats een reactie