Zoals ik misschien al weleens verteld heb, ga ik verhuizen. In het nieuwe huis wordt momenteel flink verbouwd. De planning is dat we rond november verhuizen. Ik heb er in ieder geval mega zin in! Maar bij een nieuw huis, hoort natuurlijk ook een nieuwe kamer. Mij leek het wel leuk om jullie in het proces mee te nemen dat ik mijn kamer opknap. Vandaag de eerste update!

Ik zou jullie eerst wat meer informatie geven over mijn kamer. Mijn kamer zit op de eerste verdieping en is ongeveer 20 vierkante meter. Dat is dus een hele grote kamer en daar ben ik super blij mee! Het idee voor mijn kamer is dat ik hem in tweeën splits door middel van een scheidingskast. Aan de ene kant wil ik mijn ‘werk’ruimte a.k.a. kantoor en aan de andere kant mijn slaapgedeelte.

Op bovenstaande foto zie je hoe mijn kamer eruitzag toen we het huis kochten. Ik zelf vind hem echt super donker ogen. Door de donkere vloer, de donkere kozijnen en de groene muur leek mijn kamer veel kleiner. Ik heb natuurlijk het liefste alles zo licht mogelijk, want dat is beter voor foto’s. Ik krijg trouwens niet mijn hele kamer op de foto… Maar als het af is komt er sowieso een filmpje!


Inmiddels zijn ze dus aan het huis begonnen. Mijn kamer is volledig gestript. Het behang is eraf en het zeil van de vloer is eruit. Ik vind dit direct al veel lichter ogen! Wat vinden jullie? In mijn kamer heb ik dus twee ramen. Mijn bureau komt bij het raam want dan heb ik het beste licht. Verder krijg ik parket in mijn kamer. Deze is grijs/beige echt een super mooie kleur. De muren ga ik allemaal wit verven. Ik wilde eerst een soort bordeaux/paarse/burgundy muur aan een kant, maar ik denk dat daardoor mijn kamer dus te donker wordt en dat het effect heeft op mijn foto’s. Dus daarom wordt alles wit. De kozijnen worden ook nog wit geschilderd.

Wat ik verder nog krijg in mijn kamer is een wastafel. Dit heb ik nu ook al in mijn oude huis en ik kan dat ding echt niet missen! Het is zo ontzettend handig. Ook ga ik nog een paar nieuwe meubels kopen, maar dat zien jullie allemaal vanzelf. Binnenkort zal ik ook een inspiratie artikel maken met meubels die me mooi lijken.

 

Dus zo ziet mijn kamer er tot nu toe uit. Er moet nog een heleboel gebeuren, maar dat gaat allemaal vanzelf. Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte. Vinden jullie zulke updates leuk om te lezen?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

  1. Yay, leuk dat je dit proces met ons wil delen Danique! ;D En yes, de limoengroene muur is weg! Zoals het niet klinkt gaat het er prachtig, licht en clean uitzien! Succes met de verbouwing en het verhuizen! <3

  2. Aah nice! Lijkt me vet tof om alles opnieuw in te richten joh :D! Nu heb ik in om mijn kamer ook weer te verven!

  3. Wat een heerlijke grote kamer zeg! Lijkt me ideaal om dat een beetje gescheiden te hebben inderdaad. Ik ben benieuwd! 🙂

  4. Pingback: Verhuizen: Kamer update #2

Plaats een reactie