Aan het begin van deze maand liet ik jullie kamer update numero 1 zien. Vandaag heb ik weer een nieuwe update voor jullie, want sinds de laatste foto is er veel gebeurd. De verhuizing komt steeds dichterbij en ik heb er ontzettend veel zin in!


Bovenstaande foto is de laatste foto die jullie van mij hebben gezien. Hier was mijn kamer net gestript. Intussen is er veel veranderd.


Er zijn dus heel veel dingen veranderd! Allereerst ligt er laminaat in. Ik vind de kleur echt prachtig, wauw! Het is een grijs/beige kleur, ik vind het ontzettend chic. Daarnaast zijn mijn muren en plafond gewit, zijn de kozijnen wit geschilderd, is de verwarming geschilderd, zijn de plinten geplaatst en is er een wastafel opgehangen. Wat een verschil he? Ik weet nog wel hoe deze kamer was toen we hem kochten. Groen en donker. Ik ben zo blij hoe het er nu uitziet.


Mijn kamer oogt echt veel groter nu alles lichter is. Eigenlijk is mijn kamer zo goed als af, er moeten alleen nog wat kleine dingen gebeuren, gepoetst worden en dan kan het inrichten eindelijk beginnen! Ik heb daar zo ontzettend veel zin in!


Ik ben echt super excited en kan niet wachten tot het zo ver is. Als jullie nog tips hebben hoe ik mijn kamer leuk kan inrichten, hoor ik die natuurlijk graag! De volgende keer dat jullie een update zien zal mijn kamer een stuk aangekleder zijn.

 

Vind jij het ook zo leuk om je kamer in te richten/decoreren?

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

24 reacties

  1. Het ziet er nu al erg mooi uit! Succes met inrichten enz. Ik ben benieuwd hoe het eruit ziet als de hele kamer zoals je zegt ‘aangekleed’ is, vast erg mooi!
    Liefs, Suzanne.

  2. Wauw, wat een mooie ruimte is het geworden! <3 Heel clean en daardoor ook super ruim ogend! Ik zou ook helemaal de kriebels hebben om het in te gaan richten haha!

Plaats een reactie