Vandaag is het eindelijk tijd voor een nieuwe update. En wel weer een hele leuke al zeg ik het zelf. Zoals jullie misschien hebben kunnen lezen in mijn vorige artikel, ben ik donderdag verhuisd. Ik woon nu dus alweer een paar dagen in mijn nieuwe huis. Nu ik echt in het huis woon, is mijn kamer natuurlijk alweer een stuk verder aangekleed. Tijd voor een kamer update dus!
Een deel van deze meubels is later nog verschoven, maar dit waren alle nieuwe meubels van de Ikea.


De laatste tijd heb ik heel erg veel foto’s op instagram geplaatst met betrekking tot de verhuizing. Hier zagen jullie steeds kleine delen van mijn kamer.

Een paar dagen voordat ik ging verhuizen werden mijn nieuwe meubels van de Ikea bezorgd. We hadden daar een nieuw bed, een expedit en twee ladekasten gekocht. Een extern bedrijf kwam deze meubels in elkaar zetten en al meteen zag het er een stuk vrolijker uit. Donderdag werden mijn overige meubels nog neer gezet, dus dat is in ieder geval af.

Mijn nieuwe bureau + stoel. Het kastje rechts is voor mijn nagellak. 

Expedit wordt in elkaar gezet.

Boekenkast inrichten. Rechts boeken en links….

…schoenen! Jippie, hier droom ik al jaren van!

Mijn nieuwe bed! Wat is hij heeerlijk! Dit is een 1.40 m. breed bed. 

Doordat ik mijn nagellak uit deze lade heb verplaatst naar het nieuwe ladekastje wat je hierboven zag, heb ik nu een la over. Deze heb ik gebruikt voor mijn mooiste en fijnste oogschaduwpalettes. Ideaal!

Naast mijn wastafel heb ik een oude vitrinekast van mijn broer gehangen. Hier zitten al mijn verzorgingsproducten in (behalve shampoo en douchegel). 

Voor mijn sieraden, haartangen en nog-te-testen producten kocht ik de grootste Malm kast. Ik vind deze zo prachtig. Hierboven zie je de lade voor mijn nog-te-testen producten.

Al een paar van mijn nieuwe accessoires uitgestald op mijn bureau. 

En eindelijk kon ik ook mijn kleedje, die ik al een maand geleden bij de Ikea kocht, neerleggen. Zo lekker warm!

Ik ben het afgelopen weekend vooral bezig geweest met het uitpakken van verhuisdozen. Bijna alles zit al op zijn plek. Er moeten nog een paar kleine dingen uitgepakt worden. Ik vind het zo leuk om alles in te delen. Binnenkort als alles helemaal af is, ga ik een roomtour filmen en zal ik wat betere foto’s maken. Ik hoop dit weekend ook weer lekker vooruit te gaan schrijven voor Glambeauty want er komen weer zoveel leuke dingen aan! Dus… Stay tuned!

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

Plaats een reactie