Eén van de leukste dingen aan het verhuizen vind ik het inrichten. Ik kan uren staren naar mooie interieurs. Ik kan dan ook niet wachten om straks mijn eigen kamer in te richten. Vooral omdat daar een heleboel nieuwe meubels inkomen! Niet dat de meubels die ik nu heb niet goed zijn, nee als ik alleen deze meubels meeneem is mijn halve kamer leeg! Daarnaast zijn mijn bed en bureau aan vervanging toe.

Ik ben weer even gaan rondneuzen op de website van Ikea en heb al een aardige wishlist opgebouwd. Zoals ik al eerder vertelde wordt mijn kamer opgedeeld in twee stukken. Een slaapgedeelte en een kantoorgedeelte. Voor beide gedeeltes heb ik wat nieuwe dingen nodig.

1. Een nachtkastje! In mijn huidige kamer heb ik een geïmproviseerd nachtkastje. Het is een heel smal ladekastje wat eigenlijk bedoeld is voor wasmiddel. Dat komt doordat het anders niet paste. Ik vind het dus echt super fijn dat ik straks een ‘normaal’ nachtkastje kan neerzetten. Dit is de MALM ladekast met twee laatjes. Ik vind de MALM-stijl van Ikea heel erg mooi. Daar wil ik dan ook meerdere meubels van. Het is gewoon strak en simpel. Deze kost €29,99.

2. Daarnaast ook een grote MALM kast. Dit is degene met zes lades. Wat ik hier graag wil indoen is het volgende. Ik zoek een plek waarin ik mijn sieraden kan opbergen. Ik heb nu twee plastic ladekastjes van de Xenos (remember, die ene waarin iedereen eerst zijn make-up stash had). Die laatjes vallen uit elkaar en het is heel onoverzichtelijk. Daarom zou ik in de twee bovenste smallere lades mijn sieraden willen opbergen. Daarnaast wil ik er ‘nog-te-testen-producten’ en voorraad producten inleggen. Die slingeren nu eigenlijk overal rond en ik wil graag overzicht houden. Verder kan ik er nog oude tijdschriften etc. in kwijt. Een ideale kast dus! Prijs: €89,95.

3. Voor mijn make-up stash heb ik momenteel een ALEX kast. Niet de langwerpige, maar de lage, brede. Ik kan hem momenteel niet vinden op de website, maar hij is ideaal voor mijn make-up. In de onderste lade heb ik mijn nagellak staan. Er is alleen één probleem: de lade is vol. Ik kan mijn nagellak niet meer kwijt. Daarom leek het me handig om deze ALEX kast erbij te kopen, speciaal voor mijn nagellak. Ik vind het mooi dat het precies dezelfde stijl is als de kast die ik voor mijn make-up gebruik. Dit is dus gewoon een ALEX ladeblok. Hij heeft vijf lades, waarvan drie hele hoge. Hij kost €60,00.

4. En dan iets waar ik heel erg naar uitkijk. Ik krijg een groter bed, whoehoe! Ik vind het heerlijk dat ik straks lekker breed kan slapen. Dit is wel het kleinste tweepersoonsbed, namelijk van 1.40 m. breed. Maar groter vind ik ook niet nodig, neemt alleen maar extra ruimte in. Dit is het MALM bed van 140×200 cm. Ik vind hem wederom erg mooi doordat hij strak en wit is. Hij is ook heel erg stevig. Deze kost €279,00.


Daarnaast nog wat andere dingen voor in mijn werkgedeelte.

5. Mijn droomkast! De ‘grootste’ Expedit. Dit is degene met de meeste vakjes. Ik zat eerst te twijfelen of ik degene met het bureau eraan wilde. Maar dat lijkt me eigenlijk helemaal niet praktisch, omdat je er dan aan vast zit. In deze kast ga ik vooral mijn administratie, schrijfwaren, etc. stoppen. Ook ben ik van plan er een paar laatjes en deurtjes in te zetten. Die kan je er namelijk los bij kopen. Deze kast kost €79,95.

6. Dan nog een kunst schapenvacht. Dit is puur voor decoratie. Ik weet nog niet precies waar ik hem neer wil leggen, maar ik vind het wel mooi. Uiteraard wil ik wel een neppe vacht. Ik houd niet van echt bont etc. Deze kost €9,99.

7. Tot slot mijn bureau. Deze heb ik toevallig al gekocht in combinatie met een bureaustoel. Ik kocht ze in een te gekke aanbieding. Het is een wit bureau, met aan de zijkant een verlengstuk. Deze kun je uitschuiven en daardoor heb je eigenlijk een soort hoekbureau. Ik ben van plan het uitschuifgedeelte onder mijn raam te zetten. Dan kan ik dat mooi gebruiken als ondergrond voor foto’s. Dit bureau kost normaal €99,95. Maar volgens mij heb ik er iets meer voor betaald en dan kreeg ik er ook een bureaustoel bij.

 

En dat zijn de grootste meubels die ik op het oog heb. Ik moet nog even kijken hoe en wat precies. Ik heb namelijk een boel meubels die ik ook gewoon meeneem. Bijvoorbeeld mijn kledingkast, boekenkast, make-upkast en een extra bureautje die ik gebruik als ik mijn make-up doe. Ik kan niet wachten tot het zo ver is. Waarschijnlijk, als alles op schema loopt, gaan we halverwege november verhuizen. Dan begint dus ook het inrichten. Ik ben benieuwd!
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

17 reacties

  1. Het nachtkastje en de expedit kast heb ik in het klein maar de andere meubeltjes zou ik ook wel graag willen hebben, heel leuk!

  2. Hele mooie meubels! De grote MALM staat momenteel ook op mijn wishlist. Heel veel plezier met het inrichten!

Plaats een reactie