Mijn ouders zijn afgelopen weekend, een weekend weg geweest naar België. Toen ze terug kwamen hadden ze een paar make-upjes meegenomen, die hier niet of moeilijk verkrijgbaar zijn. Dat vind ik heel erg lief van ze! Kijk mee wat ik gekregen heb. Natuurlijk kunnen jullie er reviews van verwachten, en de alle producten zijn dus verkrijgbaar in België bij o.a. de DI.


Als eerste laat ik alle make-upjes bij elkaar zien.

Make-up van 2B, Manhattan, Park avenue en Sinful colors!


Twee mooie oogschaduws van Manhattan. Een groene (Fantasy green) en een mooie bruine (Sandstorm). Ik ken het merk manhattan wel, een tijd geleden was het nog verkrijgbaar bij onze kruidvat, maar het is helaas weg. Ze hebben hele mooie make-up voor een niet al te dure prijs. Ik had nog nooit oogschaduws van het merk gekocht, dus nu is het wel leuk dat ik ze alsnog kan proberen.


Twee make-upjes van 2B, een mineral blush (03) en een duo baked eyeshadow (02). Hetzelfde verhaal als Manhattan, kort geleden nog verkrijgbaar hier, maar nu niet meer, althans niet bij ons. Ook hier ben ik erg benieuwd naar, want ik heb eerlijk gezegd nog helemaal geen make-up van 2B.


Twee make-upjes van Park avenue, een blush (02) en een eye shadow (11). Een voor mij nog onbekend merk. Niet verkrijgbaar in Nederland voor zover ik weet, dus heel erg leuk om uit te proberen!


Twee nagellakjes van Manhattan, erg mooie kleuren. Links 96G en rechts 69R.


En als laatste twee mini nagellakjes waar ik super blij mee ben! Ze zijn namelijk van het merk Sinful colors, waar ik al goede verhalen over gehoord heb. Links de kleur M578 Genteel en rechts M971 Twilight. Ik vind het beide echt prachtige kleuren en ben hier echt mega blij mee!

Dit was wat ik gekregen had, verder had ik nog een toastrekje gekregen, waar ik mijn palettes in heb gezet, misschien maak ik daar ook nog een foto van. Ik ben er echt super blij mee! Thanks mom & dad!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

21 reacties

  1. Superlief van je ouders en het zijn ook echt mooie dingen 🙂 De 2B blush gaat je volgens mij wel bevallen en de Sinful colors lakjes zijn heeeel mooi 😀 Ben wel benieuwd naar die Park Avenue dingen^^ ♥

  2. Park Avenue heb ik al een paar keer willen uittesten, maar nog nooit iets van gekocht. ’t Merk is verkrijgbaar bij INNO overigens. 🙂

  3. Ik vind 2B over het algemeen niet zo goed van kwaliteit eigenlijk…
    Wel superlief van je ouders, zeg! 😀

  4. Daar zouden mijn ouders zich niet aan wagen en gelukkig maar: ik krijg meestal kleding 🙂 Wel lief dat ze het mee hebben genomen, er zitten heel wat mooie spullen tussen.

Plaats een reactie