Asos is echt een webshop waarbij ik altijd helemaal kan wegdromen. Ze hebben er echt prachtige dingen en de meeste dingen zijn ook nog eens heel betaalbaar. Aangezien ik binnenkort een gala heb, was ik nog op zoek naar een mooie jurk. Ik besloot even een kijkje te nemen op Asos om enkel ideeën op te doen, ja dat was de bedoeling. Maar natuurlijk kon ik die mooie jurkjes niet laten hangen. Enige nadeel aan Asos is dat je echt meteen moet bestellen als je iets gezien hebt, ik wachtte namelijk een paar dagen en toen waren enkele jurkjes die ik op het oog had al uitverkocht. Het gaat heel snel daar! Maar het leuke is, is dat ze ook vaak van collectie wisselen. Kijk mee naar mijn bestelling!


Allereerst kocht ik dit jurkje. Het is eigenlijk een little black dress, maar wat minder saai door de rug en de steentjes. Ik vind hem echt heel erg mooi en ook zeker geschikt voor een gala. Ik ben heel benieuwd hoe hij staat, hopelijk is hij iets langer dan op de foto, maar bij mij is dat meestal wel omdat ik korte beentjes heb. Dit jurkje kostte €54,30.


Op dit jurkje ben ik serieus verliefd geworden. Ik vind de kleuren echt heel mooi en het detail is echt prachtig. Ik hoop zo erg dat deze jurk niet tegenvalt in het echt en dat hij mooi staat, want dan is deze echt perfect voor het gala! Hij is wel strapless, maar dat vind ik niet zo heel erg, aan gezien de achterkant een soort van elastiek heeft. Dit jurkje kostte €74,66.


Natuurlijk kon ik het niet laten om wat sieraden te bestellen bij Asos. Asos beschikt over een heleboel mooie sieraden, maar ik heb mezelf proberen in te houden. Ik wil al heel lang een armbandje met een ‘cross’ eraan, ik vind deze echt heel erg mooi en subtiel. Ik heb gekozen voor goud, omdat ik een rosegoud horloge heb, dan kan ik hem mooi daarbij dragen. Ze hebben hem ook in het zilver, hij kostte €8,15. Dan heb ik ook nog zilveren ‘cross’ oorbellen gekocht. Dit zijn gewoon simpele, vrij grote, kruisjes. Deze had je ook nog in het goud, maar ik vond deze iets mooier. Deze kostte ook €8,15.

 

En dat was mijn bestelling! Ik ben heel benieuwd hoe de dingen er in het echt uit zullen zien, omdat het toch altijd anders overkomt op de site. Maar als er wat moois bijzit, zal ik daar zeker nog een artikeltje over schrijven. Hebben jullie al weleens bij Asos besteld? En zo ja, wat is jullie ervaring met deze site?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

 1. Erg leuke jurkjes! Ik heb ook een gala binnenkort en ben ook met spoed op zoek naar een leuk jurkje! Op nelly hetzeflde probleem met snel uitverkocht inderdaad! Ik vind met name het tweede jurkje erg leuk! Wel lastig met panty ed. Doe je dan een huidskleur aan? Al idee wat je met haar/make up enzo doet? 🙂

  • Danique Reageer

   Ik doe geen panty aan, gewoon blote benen 🙂 Mijn haar wil ik bij het zwarte jurkje opsteken, omdat je dan de rug mooi ziet, en bij het andere jurkje gewoon los. Moet even kijken welke het leukste is! Make-up heb ik nog geen idee van haha!

 2. Dat tweede jurkje is sooooo pretty! Erg mooi! Hopelijk staat ie goed, krijgen we dan foto’s te zien??

  • Danique Reageer

   Natuurlijk! Als het wat is komen er zeker aan foto’s!

 3. Ik heb twee keer iets besteld ^^. Je hebt erg leuke dingen bestelt ik vind dat tweede jurkje zo leuk!

 4. Wat heb je leuke dingen gekocht! Ik vind dat eerste jurkje echt heeeel erg awesome. Outfitfoto’s!!!

Plaats een reactie