Toen ik vorige week in Duitsland een dagje ging shoppen, nam ik niet alleen spullen mee voor de winactie, ik kocht ook een aantal dingen voor mezelf. Ik had sowieso nog wat dingen nodig voor de vakantie, maar ik kocht natuurlijk ook weer dingen die mij interessant leken om te reviewen voor jullie! Kijk mee wat ik allemaal meenam!


Allereerst kocht ik bij de DM een After Sun lotion (€0,85) van het merk Sun Dance. Dit is een huismerk van de DM gericht op zonbescherming. Ook kocht ik een zonnebrandcrème (€3,45) van ditzelfde merk, omdat ik die natuurlijk nodig heb op vakantie. Ik kocht een shampoo (€1,35) en conditioner (€1,35) voor Beautiful Long haar, van Balea.


Toen ik voor het make-up schap van de DM stond, zag ik dat ze er een nieuw merk verkochten: Trend it Up. Omdat ik de make-up er goed uit vond zien en het budget proof was, besloot ik een aantal dingen mee te nemen. Zo kocht ik een Trend it Up High Shine lipgloss in 040 (€3,25), een Ultra Matte lipcream in 050 (€3,75). Ook kocht ik drie kleuren nagellak: 070, 090 en 110. Die waren €2,25 per stuk.


Van Balea kocht ik nog twee verschillende douche gel: Vanille & Kokos en Watermeloen. Die kosten €0,55 per stuk. Daarnaast zie je nog wat producten van KIKO die ik zo wat verder toelicht. Van Guhl kocht ik een mini shampoo voor op vakantie, die was €1,75. Van Alverde kocht ik twee keer een conditioner voor op vakantie. Die waren €1,30 per stuk. En tot slot kocht ik nog twee lipsticks van P2.


Bij KIKO heb ik natuurlijk ook nog wat dingen gekocht. Toevallig allemaal lipproducten, maar die vind ik ook echt heel fijn van KIKO. Ik kocht twee producten uit de Intensely Lavish lijn. Een lipstick met bijbehorend lip pencil, beiden in de kleur 02. De lipstick kost €6,90 en het lip pencil €4,90. Daarnaast kocht ik een Ultra Glossy Stylo. Hier heb ik er al een van en die vind ik zó fijn! Echt een top product. Dit is kleur 803 en die was €4,90. Tot slot kocht ik een KIKO Velvet Mat lipstick in 602. Deze was €6,90.


Van P2 kocht ik nog twee lipsticks uit de nieuwe lijn: Full Shine lipstick. Links zie je de kleur Come out with me en rechts Tell me a Tale. De rechtse kunnen jullie ook winnen bij de winactie. De lipstick van P2 kost €2,25 per stuk.


En dat was alles dat ik kocht! Ik kocht naast make-up en verzorgingsproducten ook nog wat kleding en prachtige Adidas Superstars! Shoppen jullie weleens in Duitsland?

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. Jaloers! Ik ben nog nooit in Duitsland geweest en nu ben ik echt wel benieuwd naar al deze producten!

  2. Ik zou ook graag eens naar Duitsland willen om wat producten te kunnen halen 🙂 ben er enorm benieuwd naar geraakt na het lezen van al die DM shoplogs.

  3. Pingback: Beauty | KIKO Intensely Lavish lipstick + lip pencil - GlambeautyGlambeauty

Plaats een reactie