Afgelopen vrijdag bracht ik een bezoekje aan Amsterdam samen met Danique. We gingen gezellig samen shoppen en brachten o.a. een bezoekje aan de nieuwe KIKO op Amsterdam Centraal. Daar kocht ik natuurlijk wat mooie make-up, maar ik kocht ook nog wat andere dingen! Kijk mee wat precies.


Sinds vorige week verkopen ze enkele palettes van het merk ‘I Heart Makeup’ bij Kruidvat. Ik vond ze er veelbelovend uitzien, dus nam ik twee varianten mee.


Het eerste palette genaamd I Heart Makeup ‘Ur the best thing’ bevat maar liefst 32 kleuren. Ik vond de kleurencombinatie erg mooi, dus kon ik hem niet laten liggen. Het palette kost nu €9,99.


Daarnaast nam ik het I Heart makeup #Selfie palette mee. Wauw, deze kleurencombinatie vind ik echt geweldig. Hij kostte €5,99.


Van KIKO nam ik de Unlimited Stylo in 013 mee. Dit vind ik echt een topproduct. Ik heb al een soortgelijke van KIKO en die gebruik ik met veel liefde. Ook nam ik een nagellak mee in de kleur 217. Van Catrice nam ik twee Ultimate Stay lipsticks mee. Er was nu een actie dat je er twee voor de prijs van één kon kopen. Ze kosten normaal €4,99 per stuk. Links zie je Floral Coral en daarnaast Red, Red, Shine.


Omdat mijn foundation laatst was opgegaan, nam ik een nieuwe mee. Ik koos dit keer voor de Rimmel Wake Me Up foundation in 200 soft beige. Ik ben al langer benieuwd naar deze foundation en nu kan ik hem eindelijk testen. De foundation kost €12,99.


Ik ben weer blij met mijn nieuwe producten en jullie kunnen uiteraard reviews verwachten van alle producten. Waar zijn jullie het meest benieuwd naar?

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. Ik ben echt héél erg benieuwd naar de reviews over de paletten!! Die zien er namelijk erg mooi uit :-)! Hele mooie producten heb je gescoord hoor!

  2. Oeh wat leuk dat ze die paletten nu bij Kruidvat hebben! De Kiko aankopen zien er ook erg goed uit.

Plaats een reactie