Dit artikel schreef ik voor Eindhoven Dichtbij.nl.

Eindhoven is de nieuwe shopstad op beautygebied. Met de komst van een paar nieuwe winkels heeft Eindhoven zich de afgelopen maanden op de kaart gezet wat betreft make-upstores en verzorgingswinkels. Maar wat zit er nou precies in onze beste binnenstad en wat houden de merken in? In dit eerste deel vertel ik je wat meer over de INGLOT winkel…
 photo Untitled2729_zps4e4dae5a.png

Er ontstaan steeds meer zogeheten ‘one brand stores’, winkels gericht op één merk. Stel je voor: één winkel met alleen maar make-up van één merk. In Eindhoven hebben we inmiddels een paar grote namen.

 photo Untitled2731_zpse6d60d5a.png
INGLOT is zo’n merk en zit sinds kort in de Piazza. Het merk bestaat 27 jaar en heeft al enkele andere winkels in Nederland. Als je de deur binnen loopt, word je omver geblazen door de grote hoeveelheid make-up. Door het zwarte design komen alle kleurrijke make-up producten helemaal naar voren.

 photo Untitled2730_zps1ddbfee2.png
INGLOT staat vooral bekend om haar Freedom System. “Met het Freedom System kun je je eigen palette samenstellen. Daarmee maakt het merk haar onderscheid. Je kunt er verschillende producten en verschillende kleuren in doen. Zo kun je een palette maken met oogschaduw, lipstick en blush in één. INGLOT-producten hebben een hoge pigmentatie. Mensen komen speciaal naar onze winkel toe voor zo’n palette”, vertelt Lisanne Zegels van INGLOT Eindhoven.

 photo Untitled2732_zpsf3e356f3.png
Ook de nagellak van INGLOT heeft een bijzondere formule. Lisanne legt uit dat de Nail Enamel een ‘breathable’ nagellak is. De nagellak zorgt voor een betere gezondheid van de nagels en er zitten dus geen schadelijke stoffen in.

Je kunt verschillende workshops volgen bij INGLOT. Dit kan individueel, maar ook samen met je vriendinnen. De prijs hangt af van de workshop en varieert van 30 tot 90 euro.

 photo Untitled2733_zps86d4943b.png
“Eindhoven is een mooie stad om ons te vestigen”, vertelt Lisanne. INGLOT zit niet alleen in Eindhoven; er zijn ook winkels in Amsterdam, Amersfoort en Laren. Ook zitten er in Alkmaar, Zwolle, Zoetermeer, Amsterdam-Noord en Enschede shop-in-shops in vestigingen van V&D.

INGLOT – 18 Septemberplein 21
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

  1. zo leuk om te zien 🙂 het is echt al zooooo lang geleden dat ik in Eindhoven was, terwijl mijn werk daar wel een vestiging heeft, vlakbij het centrum. volgens mij is het centrum nu ook behoorlijk veranderd…… 😛

  2. Pingback: Beautyshoptour Eindhoven deel 2: Kiehl’s

  3. Pingback: Beautyshoptour Eindhoven deel 3: Make-up Studio

Plaats een reactie