Dit artikel schreef ik voor Eindhoven Dichtbij.nl.

Ken je dat gevoel alsof je als een klein kind in een snoepwinkel staat? Met al dat moois en kleurrijks om je heen? Dat gevoel heb ik wanneer ik in een make-upwinkel sta. Vrouwen zullen dit waarschijnlijk eerder herkennen dan mannen. Ik kreeg het gevoel laatst weer toen ik Make-up Studio binnen wandelde.
 photo Untitled2778_zps3012289d.png
Eind 2012 opende Make-up Studio een filiaal in onze binnenstad. Het merk staat bekend om haar professionele make-up. Dat valt ook aan het uiterlijk te zien van de producten. Ze zien er allemaal strak uit met niet teveel poespas. Van oorsprong is het een visagistenmerk, maar nu is het dus ook te koop voor consumenten.
 photo Untitled2779_zpsb1d11f34.png
Dat de winkel donkere kleuren heeft, valt bijna niet op. Alle kleuren van de make-up maken de winkel gelijk fleuriger. De spotjes naast de spiegels geven een echt Hollywood-gevoel. Ook de regisseursstoeltjes waarin je in de winkel wordt opgemaakt, geven je het idee alsof je op een filmset bent. “Je kunt bij ons een afspraak maken om je make-up te laten doen”, vertelt Paula Vroegh van Make-up Studio Eindhoven. “Wat uniek is, is dat wij het opmaken filmen als je dat wilt. Zo kun je het op een later tijdstip thuis nog eens rustig nadoen.”
 photo Untitled2780_zpsf50a3ca2.png

 photo Untitled2781_zps37da48e2.png
In de winkel hangen overal foto’s van modellen met make-up op, wat een erg inspirerend beeld geeft. Dat Make-up Studio een professioneel merk is, valt wel te merken. “Make-up Studio verzorgt ook de make-up bij GTST en Elite Model”, vertelt Paula. Op de muur zijn verschillende tv-schermen gemonteerd. Een paar daarvan zijn interactieve schermen, waar je aan de hand van make-uptutorials kan leren op welke manier je de producten van Make-up Studio het beste kunt gebruiken.

 photo Untitled2782_zps3d3113c1.png

 photo Untitled2783_zpsf53cda5f.png
Make-up is niet het enige dat Make-up Studio verkoopt. Ze hebben een hele wand gevuld met verschillende penselen. Daarnaast is er ook nog een huidlijn en een bath & body lijn.

 photo Untitled2784_zps3da36a2b.png
Ook nieuwsgierig geworden naar de Make-Up Studio in Eindhoven? De winkel is te vinden in de Heuvel (Galerie).

Deel 1: INGLOT
Deel 2: Kiehl’s
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 
Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. Wat een mooie make up winkels heeft Eindhoven toch! Dat hebben we hier allemaal niet helaas 🙁

  2. Wij hebben hier in Amstelveen ook een Make Up Store en ben er superblij mee! Werkelijk elk kleurtje is er te vinden. Xx

  3. Heel vreemd, maar ik ben er nog nooit naar binnen gelopen! Eindhoven heeft er in de afgelopen jaren hele mooie make-up winkels bijgekregen 🙂 Ik ga zaterdag maar even alle winkels af!

Plaats een reactie