Zoals jullie misschien al weten, heeft de winkel Bershka sinds kort ook een webshop. Ik vind het echt ideaal, omdat er geen Bershka bij mij in de buurt zit. Ik vind de kleding altijd erg mooi en classy en niet te prijzig. Dus ik ben echt heel blij dat er nu een webshop is. Ik heb gelijk een aantal dingen besteld.
– Deze prachtige creme kleurige blazer had ik gezien op de blog van Sharon. Zij had hem besteld en heeft een aan foto laten zien, ik vind hem erg mooi vallen en hij is fijn te combineren. En tja, blazers heb je nooit genoeg toch? Zeker nu de winter er weer aankomt draag ik erg veel blazers. Deze kostte €25,99 en is ook nog in andere kleuren verkrijgbaar.

– Dan bestelde ik nog een spijkerblouse, die wilde ik al langer, maar had nog nooit een perfecte gevonden. Nu kwam ik deze op de site tegen en kon hem niet laten liggen. Hij valt (op het model) super mooi, dus ik hoop dat dat ook in het echt is. Je kunt hem zowel open dragen, met een leuk shirt eronder of dicht in bijvoorbeeld een rok. Ook deze kostte €25,99.

– Dan bestelde ik nog een mooie tulprok. Ik vind de vorm van deze rokken prachtig en erg classy er uit zien. Ik wilde al langere tijd deze rok, want ze kleden meestal wel een beetje af. Het is erg leuk met een blouse of shirt erin, en goed te combineren met de blazer bijvoorbeeld. Dit is een donker grijze kleur, ik wilde geen zwart, want ik draag weinig zwart en heb al een zwart rokje. Hij kostte €12,99.

– Ten slotte bestelde ik deze super mooie blouse. Hij is iets langer, en aangezien ik niet heel groot ben, kan ik hem denk ik ook als jurkje dragen. Dat stukje bij de hals is geborduurd en ik vind de donkere blauwe kleur ook mooi. Hij past denk ik ook perfect met de blazer erover. Ik ben ook erg benieuwd hoe deze er in het echt uit zal zien. Hij kosste €25,99.

 

Ik ben echt super erg benieuwd naar de kleren! Ik denk dat ik wel even iets langer moet wachten dan 2-3 dagen, omdat het via pay pal gaat, en dat duur langer over het algemeen. De verzendkosten waren helemaal niet hoog, maar €3,95 en retourneren is gratis en erg goed geregeld! Ik heb nu al allemaal outfits in mijn hoofd, dus ik kan niet wachten om de kleren binnen te krijgen. Als ik ze binnen heb, volgt er waarschijnlijk nog wel een artikel.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. Ik ben benieuwd hoe het gaat met leveren en retourneren enzo. Als het goed werkt ga ik denk ik ook eens kijken! 😀

  2. Ik had al even op de webshop gekeken maar moet zeggen dat ik er niet heel veel leuke/bijzondere dingen heb gezien,.. Ben wel erg benieuwd naar de levering enzo!

Plaats een reactie