Vorige week zondag was ik op www.dorothyperkins.com aan het kijken en zag dat het sale was. Ik durfde geen kleren op de gok te kopen maar sieraden zeker wel! Er zaten zo’n mooie dingen tussen en de laatste tijd ben ik echt verslaafd aan ‘goude’ sieraden.

Deze armband heb ik gekocht, hij was £5,00.
Benieuwd wat ik nog meer heb? Lees snel verder!

Verder ben ik de laatste tijd echt een hele erge fan van kettingen! Vooral met cameo hangers vind ik zo mooi! Ik zocht de volgende twee uit.

– Ketting met cameo-, vogel en hartjehanger was £4,50
– Ketting met klokje (werkt ook echt!) £6,00

Dan draag ik sinds een tijdje heel veel ringen, ik ben gek op ze. Maar toen ik in mijn ringen stash keek zag ik dat ik nog heel weinig ‘gouden’ ringen had, dus die heb ik meteen een stel aangeschaft!

– Setje van 3 ringen met een zwarte roos, parel en cameo £4,00
– Ring met strikje £2,00
– Setje van 3 ringen £3,50

De verzendkosten waren maar £5,00 wat ik niet duur vindt voor een pakketje uit Engeland. De verzending is ook heel snel! Zondag besteld, zaterdag in huis! Ik weet zeker dat ik nog vaker ga shoppen bij dorothy perkins, het leuke is, is dat ik naar Engeland op vakantie ga, dus mij kun je in de dorothy perkins vinden!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

Plaats een reactie