Een paar dagen geleden kwam ik op www.veracamilla.nl een kortingscode van 20% op sleek tegen bij www.enchantra.eu. Ik maakte er meteen gebruik van, omdat ik nog een oogschaduw palette en blushes wilde van dit merk. Twee dagen later had ik het al in huis, alleen was het niet zoals ik verwachtte. Een oogschaduw was gebroken uit het oh so special palette, gelukkig niet een hele speciale kleur (de wit matte kleur), maar toch wel zonde, en alles zat onder het poeder. Toen maakte ik de blushes open, en zag ook dat deze kapot waren. Gelukkig niet geheel, alleen de hoekjes. Het was wel mijn eigen schuld helaas, ik had namelijk gekozen voor brievenbus post, en dan loop je dat risico. Maar de postbode is ook echt lomp geweest, ik hoorde hem het pakketje door de brievenbus duwen, en gaf hem nog even lekker een zetje. Terwijl er breekbaar op stond. Echt balen, maar helaas. Houd er dus rekening mee, dat als je iets van poeder producten besteld bij Enchantra (kan natuurlijk ook bij andere webshops), dat je dan altijd voor pakket post kiest. Ik deed dit niet, omdat ik de verzendkosten dan hoog vond worden (€5,95), maar dit kun je dus beter wel doen, anders zit je met kapotte producten.. Maar nu terug naar mijn bestelling.

Ik koos in totaal 3 producten van Sleek uit, producten die ik al langere tijd wilde, dus een mooie kans om ze nu met 20% korting te kopen.

De witte oogschaduw is wel goed gelukt met pressen (maken van de oogschaduw), helaas is het pigment wel verminderd als ik zo op andere blogs naar swatches kijk. De blushes heb ik ook geprest in de hoekjes, maar dit is niet helemaal goed gelukt, hier zie je nog wel dat ze gebroken zijn geweest, maar het zit in ieder geval weer vast.
– Sleek oh so special palette – €7,25 (prijzen zonder korting).
– Sleek blush, Pomegranate – €5,99.
– Sleek blush, Rose gold – €5,99.

 

Ik ben erg blij met mijn producten, maar vind het toch jammer dat ze beschadigt zijn. Gelukkig is het bij het oogschaduw palette nog meegevallen, voor hetzelfde geld waren alle kleurtjes kapot geweest. De blushes zijn gelukkig ook niet geheel gebroken. Maar houd er dus goed rekening mee, dat als je voor de lage verzendkosten (in mijn geval €1,95) kiest, dat er dus kans is dat je producten beschadigen.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

  1. Oo wat jammer! Dan weet je dat in ieder geval voor de volgende keer, met brievenbusppst gebeurt nou eenmaal heel wat! Het palette heb ik ook en hij is heel mooi 🙂

  2. Wat ontzettend jammer zeg. Ik leg altijd een kussentje onder de deurmat neer als ik een pakketje met breekbare dingen verwacht die door de brievenbus komt. Het is mij ook 1x overkomen, maar nu ik een kussen eronder leg niet meer.

  3. Ik las het al op twitter, gelukkig heb je de oogschaduw goed kunnen pressen! Mooie producten 😀

  4. balen dat ze beschadigd zijn! ik kies zelf, eigenwijs, ook vaak brievenbus hoor, en dan maar hopen dat mijn postbode niet zo lomp is 😉

  5. wauw zo mooi ! ik voel me nu echt zielig dat ik nog geen sleek pallet heb ze zijn nu zo “HOT” “jaloezie heerst hier”

Plaats een reactie