Op de leuke website www.girlsontheblog.nl.tt had ik een leuke konad set gewonnen! Ik kon niet wachten om hem in huis te hebben, ik zelf had al konad, maar nog niet zo heel veel dus vond ik het een leuke stash uitbreiding. Ik ben vooral blij met de imageplates die erbij zitten! Zo super cute!


Zie dat doosje! Die is zelfs al zo cute! Ik was echt benieuwd toen ik dit doosje zat, kijk snel mee wat erin zit.

De set bevat:
– 3 special konad nailpolishes (groen, wit en rood)
– Stempel en schraper
– 4 Imageplates (m4, m8, m15 en m21)

Natuurlijk kunnen jullie vanaf nu superveel creaties verwachten wat ik met dit setje heb gemaakt! Dus stay tuned! Ik wil Enchantra en www.girlsontheblog.nl.tt bedanken voor dit geweldige cadeau!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

  1. Wat leuk! Ik wil ook nog steeds beginnen met Konad, maar weet niet welk setje, of misschien gewoon los alles aanschaffen zodat ik echt precies heb wat ik wil.. Moeilijk, ze hebben ook zoveel leuke kleuren en imageplates! πŸ˜›

  2. De verpakking ziet er erg cute uit! veel plezier met stempelen (ik heb sinds gister ook een setje maar het lukt nog niet echt)en ik ben benieuwd naar EOTD’s.

  3. Tof zeg!! I like it! Vind alleen die groene een vreemde kleur haha! Ma ben benieuwd wat je er allemaal mee kan maken!

Plaats een reactie