Afgelopen week zijn mijn ouders en broer naar Engeland geweest. Engeland staat voor mij echt bekend als een van de leukste landen ter wereld waar je goed kan shoppen (ja sorry, daar denk ik nu eenmaal aan)! Omdat ik niet mee ging, heb ik mijn ouders een wishlist meegegeven met een aantal make-upjes die ik graag zou willen hebben. En mijn ouders zijn dan ook zo lief om ze voor mij te zoeken! Thanks mom and dad!


Allereerst kreeg ik een lief cadeautje van mijn ouders. Ze weten dat ik dol ben op chokers en op de primark. Tel ze bij elkaar op en je krijgt er dit uit! Twee prachtige chokers van de primark. Eentje is ‘zilver’ en de andere ‘brons’. De bronzen heeft een mooi bloemenpatroon.


Sleek. Do i need to say more? Iedereen houdt van Sleek. En waar verkopen ze Sleek? Juist. Er waren nog een paar dingetjes die ik wilde van dit mooie merk. Onder andere deze blush genaamd ‘Sunrise’, is hij niet mooi? Hij is vrij donker, maar ik denk dat hij goed op te bouwen is. Ook wilde ik graag de Sleek Pout Polish uit de 2012 LE speciaal voor de Olympische Spelen uitgebracht. Het is de kleur Pride.


Ik ben al heel lang benieuwd naar de Revlon Color Burst Lip butters. Dus moest ik er wel een proberen. Dit is de kleur Berry Smoothie. De Collection 2000 schijnt een van de beste concealers ooit te zijn (tenminste dat beweren de Engelse beautyguru’s). Aangezien hij heel erg budgetproof is en ik nog steeds op zoek ben naar de perfecte concealer, moest ook deze mee.


Mijn ouders brachten deze lakjes van Beauty UK als cadeautje mee. Ik ken het merk niet zo heel erg goed. Ik ben wel benieuwd naar de nagellak, want het zijn mooie kleurtjes!


Ook kreeg ik deze twee palettes cadeau. In de linker zitten 10 kleuren oogschaduw en in de rechter twee gelliners en 6 kleuren oogschaduw. Hier ben ik wel heel benieuwd naar!


Ik had heel veel producten van MUA (Makeup Academy) op mijn wishlist gezet. Dit merk is mega budgetproof (denk aan 1-2 pond per product) en ik had echt hele mooie swatches gezien. De blushes zagen er op internet prachtig uit, dus daar was ik heel erg benieuwd naar.


Ook zagen deze trio eyeshadows er heel mooi uit op internet. Ik ben benieuwd!


Ook kocht ik nog vier losse oogschaduws die zeer gepigmenteerd zijn. Links boven is een donkerbruine kleur met shimmer, daarnaast zie je een mooie groene kleur met shimmer, links onder een donkerpaarse kleur met shimmer en rechtsonder een zwarte kleur met shimmer.


Ook kwam ik deze lipgloss van MUA tegen die er op internet heel mooi uit zag.


MUA heeft echt prachtige palettes en dit is er eentje van. Dit is de kleur Going for Gold.


Dit palette is ook werkelijk prachtig! Die kleurtjes wauw! Dit is de kleur ‘Undressed’.


En ten slotte nog dit prachtige palette genaamd Heaven and Earth. Ze doen me trouwens wel denken aan de Sleek palettes.

 

Zoals je ziet ben ik heel erg geslaagd! Ik ben super blij met mijn nieuwe make-upjes, en natuurlijk kun je veel – heel veel – swatches verwachten. Wil je alvast wat meer weten over MUA, kijk dan hier.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

20 reacties

  1. Naar die concealer van collection2000 ben ik ook zo benieuwd! Misschien eens een keertje op ebay bestellen…

  2. Hoezo een shoplog met “Ik ga jullie even jaloers maken” hihi! Je hebt echt teveel leuke dingen geshopt! 😀 In Engeland heb je zoveel andere “drugstore” merken, ik wil dat ook hier! Ik bedoel: sleek in de drogist. Come on!!

  3. Leuke items! Lief dat je ouders zoveel voor je hebben gmeegenomen ;-). 😀

  4. Oeh, ben echt benieuwd naar die MUA producten! Hoor er altijd zoveel goeds over, jammer dat ’t dan weer niet in NL te koop is. Lief dat je ouders voor je wilde beauty-shoppen!

  5. Dat je ouders dit hebben gedaan, wat een liefde! Geweldig om te zien. Ik ben echt zo erg benieuwd naar de pallete’s en de producten van MUA! Bijna jaloers makend dit… kom je nog een keer met de swatches? Dan ga ik stuk hier. Wil ze niet zien, want volgens mij zijn ze echt prachtig!

  6. Ik herken er heel wat van, was zelf ook een paar weken geleden in Engeland. Ik kon helaas geen producten van Collection 2000 vinden, maar heb wel de Revlon lipbutter gekocht, ook in Berry Smoothie 🙂 Ben er helemaal gek op!

Plaats een reactie