Een paar dagen geleden ging ik met mijn moeder mee om schoenen te kopen. We gingen naar een soort van ‘fabriek/winkel’ waar ze schoenen van merken verkochten alleen dan goedkoper. Niet alleen mijn moeder ging naar huis met nieuwe schoenen, ik ook, met twee paar zelfs!

Ik kocht dus twee paar, een paar echt lange laarzen, en iets korte laarsjes. Ik heb alleen geen idee van welk merk ze zijn, dit waren de ook wat ‘goedkopere’ schoenen van de winkel. Ze komen van Bata industrials in Best.

Ik ben echt heel erg blij met de laarzen. Vooral de kleuren, hartstikke fijn om te combineren. Het linker paar is taupe/licht bruin kleurig. Het rechter paar is grijs.


De laarzen bevatten een mooi riempje. Ze zitten heel comfortabel en sluiten erg mooi aan. Ze zitten niet alleen lekker, ze lopen ook fijn! Ook vind ik de hak mooi, de kleur ervan is niet te opvallend en steekt niet af bij de rest. Ik vind ze totaal niet lomp, ze kunnen ook zo onder een jurkje/rokje of met een legging.

Dit paar kostte €29,- wat echt een hele fijne prijs is voor mooie laarzen! Ze zijn niet van echt leer, maar ik vind ze er totaal niet nep uit zien.

 


Het grijze paar is een stuk stoerder. Ik wilde nog wel iets stoerdere laarsjes, die leuk te combineren zijn met een zwarte broek. Ook deze laarsjes bevatten weer een riempje. De hak en zool is vrijwel hetzelfde als het andere paar. Ze zitten lekker en lopen net als de andere fijn.

Dit paar kostte €25,-.

 

Ik ben blij met mijn laarzen die lekker lopen en mooi zijn! Heb jij laatst nog schoenen aangeschaft?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

 1. Wow, wat mooi! En inderdaad helemaal niet duur, fijn is dat!
  Ik zocht al bijna een jaar nieuwe grijze (hogere) laarzen. Vorige week ein-de-lijk gevonden! Dus daar ben ik ook blij mee 😉

 2. Ze zijn beide leuk!
  En helemaal niet duur,
  geslaagde aankoopjes, als je het mij vraagt 🙂
  x

 3. Super leuke schoentjes, ik heb vrijdag nog schoenen gekocht. Sleehakken die nu helemaal in zijn alleen dan zonder bont want dat vind ik iets te veel van het goede, haha.

Plaats een reactie