Afgelopen weekend waren mijn ouders een weekendje weg geweest naar Duitsland. Omdat ze in Duitsland vaak andere LE’s hebben dan hier, vroeg ik ze om wat spulletjes voor mij mee te brengen. Helaas was er veel uitverkocht maar toch kwamen mijn ouders met leuke dingen thuis!

Alle spulletjes bij elkaar.

Twee super stay eye creams van P2. Ik wilde graag deze kleurtjes hebben omdat ik die nog niet heb in cream vorm. Links zie je 050 delicate rose en rechts 040 mint garden. Ik denk dat deze heel mooi als basis zijn!


Ook namen ze twee lipsticks uit de Urban messages collectie mee van Essence. Ik had hier al verschillende reviews over gelezen en de kleurtjes zagen er ook erg mooi uit op de swatches. Dus ook deze namen ze voor mij mee. Boven zie je It peace en onder Let’s paint the city.

 

Dat waren de make-upjes. Ik ben er heel erg blij mee, en natuurlijk kunnen jullie reviews verwachten. Ook namen mijn ouders nog haarverf voor mij mee, want die is in Duitsland veel goedkoper.
Volgende week zaterdag ga ik weer naar Duitsland en ik hoop dat de nieuwe LE’s er dan al zullen zijn! Natuurlijk kunnen jullie daarvan een shoplog verwachten, en ik neem denk ik ook wat spulletjes mee voor een winactie. Houd mijn site dus goed in de gaten!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. Wat lief dat je ouders deze spulletjes voor je hebben meegebracht! Ik ben benieuwd naar de swatches!

Plaats een reactie