Soms heb je van de dagen, dat je helemaal in een boek zit. Ik heb weleens mijn dagen. Ik ben dol op lezen, en vind het zo fijn als ik helemaal verdiept zit in een verhaal. Ik hou een hele lijst bij met boeken die ik nog eens wil lezen, zodat ik weet welke boeken ik moet meenemen als ik naar de bieb ga, maar soms zijn het mooie boeken die ik ook graag aan mijn eigen boeken stash wil toevoegen. Deze week kwamen er een paar op mijn pad, die ik mee moest nemen.


Als eerste een boek, wat iedereen wel kent. Er is al een zeer succesvolle verfilming van, die ik al gezien heb, maar het boek wilde ik toch nog wel een keer lezen. Ik kwam de pocket versie tegen voor €5,00 dus nam ik hem mee.

Twilight – Stephenie Meyer.

Dan twee boeken die ik tegenkwam in de folder van de Kruidvat. Ze waren namelijk vorige week in de winkels gekomen voor €3,99 per stuk. De boeken zijn al meerder keren uitgebracht, maar nu dus een wat ‘goedkopere’ versie, ook deze wilde ik eens lezen, dus kon ik ze niet laten liggen.

De duivel draagt Prada – Lauren Weisberger.
Gossip & Gucci – Lauren Weisberger.

En dan nog twee boeken die ik wel moest kopen, nouja dat vind ik dan. Ik heb namelijk het derde deel van deze serie zelf, maar de boeken daarvoor niet, en dat vind ik altijd zo onlogisch dat ik ze graag in mijn stash wilde hebben. Ik heb ze overigens alle drie nog niet gelezen. De boeken kostte €10,00 per stuk.

Shopaholic! – Sophie Kinsella.
Shopaholic! In alle staten – Sophie Kinsella.

Ik ben blij met mijn boeken, en over een paar weekjes heb ik vakantie dus kan ik lekker gaan lezen. Ik ben trouwens al bezig in Twilight, ik kon niet wachten.

Vinden jullie het leuk om dit soort artikels te lezen?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Leuke boeken heb je gekocht! Twilight is erg gaaf & shopaholic moet ik ook nog steeds lezen ;p

  2. ik houd wel van dit soort boeken heb ze namelijk ook in mijn kast staan 😛 shopaholic serie heb ik bijna helemaal gehad ^_^

  3. Sophaholic..boek van ons shannon..die heeft ook de hele serie..ik lees ook alles..
    my name is sarah..pas verfilmt..film niets aan..Maar het boek is supermooi.ook een echte aanrader..

  4. Ik moet zeggen dat het niet echt mijn soort boeken zijn, maar ik vind dit soort artikelen wel interessant 🙂

  5. Leuke boeken, ik vind de boeken van Lauren Weisberger altijd zo leuk!
    Chanel Chic is mijn lievelings boek van haar.

Plaats een reactie