Gister was ik even aan het rondneuzen in de webshop van Bershka, op zoek naar zomerse kleding. Woensdag vertrek ik naar Budapest voor een week en het weer ziet er lekker zonnig uit. Omdat ik niet continu in een korte broek wil lopen, zocht ik wat ‘losse’ broeken die een stuk koeler zijn dan spijkerbroeken. Ik kwam een aantal leuke dingen tegen in de webshop en heb snel een bestelling geplaatst.
 photo Untitled18_zpse5a5f6e7.jpg

Ik bestelde een zwarte, lange broek, die wat losser bij het kruis zit. Deze lijkt me gewoon heerlijk zitten en ik vond zwart wel een fijne kleur om te hebben. Deze was €25,99.

Daarnaast kost ik een gelijksoortig model met een bloemenprint erop. Deze vind ik gewoon erg vrolijk en lijkt me erg leuk met een effen shirt erop. Ik ben erg benieuwd hoe deze staat. Ook die was €25,99.

Tot slot kocht ik nog een zalmkleurige, peachy driekwart broek. Ik weet niet precies wat voor stof het is en hoe hij er uit zal zien. Als hij iets te veel van een joggingsbroek weg heeft, dan ga ik deze gebruiken om in te sporten. Als het wel meevalt draag ik hem ook lekker zo. Deze lijkt me trouwens ook heerlijk voor in het vliegtuig. Deze kostte maar €12,99.

 

Ik ben erg benieuwd hoe de broeken in het echt zijn. Ik verwacht ze maandag of dinsdag, dus dat is nog net op tijd om ze mee te nemen in mijn koffer. Heb jij al van dit soort broeken?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

Plaats een reactie