Kerst kijk ik ieder jaar weer naar uit. Lekker eten, cadeautjes en gezellig met z’n allen bij elkaar. Ook dit jaar was het weer erg leuk. Ik heb een aantal mooie dingen gekregen die ik jullie graag laat zien, dus kijk mee naar mijn cadeau’s!
 Untitled2522_zpsda7c5a38.png
 Untitled2523_zpsad07436f.png
Dit is toch wel het mooiste en grootste cadeau wat ik heb gekregen. Namelijk een rosé gouden horloge van Fossil, met prachtige steentjes. Ik ben al tijden op zoek naar een mooi rosé gouden horloge. Ik had een hele goedkope gevonden bij de Six een jaar geleden, maar die was verkleurd en was nu eerder goud/zilver dan rosé goud. Dus wilde ik dit keer voor kwaliteit gaan. Ik had een hele mooie gezien van Oozoo, maar ik vind dat het merk nogal lastig verkrijgbaar is. Het horloge wat ik wilde, was er niet in Eindhoven, dus keek ik verder. Toen kwam ik dit prachtige horloge van Fossil tegen in de V&D, sinds de dag dat ik hem zag kreeg ik hem niet meer uit mijn hoofd. Dus besloten mijn ouders om hem cadeau te doen voor kerst en voor mijn P. Ik heb dit jaar mijn propedeuse gehaald, dus daarvoor kreeg ik ook nog iets. Nu hebben ze het mooi gecombineerd!
 Untitled2524_zps3798b54f.png
Whieeeh, hij is zo pretty! Ik kijk de hele tijd naar mijn arm als ik hem om heb.

 Untitled2525_zpsc47b60d7.png
Verder kreeg ik nog een heerlijke shower gel set van de Douglas. Dit is van de I love.. serie en zijn zes verschillende geuren. Ze zien er super cute uit en hebben shimmer in de douche gel!

 Untitled2526_zps2d178e74.png
Ook kreeg ik nog twee foaming shower gels van het merk Zen (Action), in de geuren Beauty Secrets en Happy Days.

 Untitled2527_zpse4575620.png
Daarvan kreeg ik ook twee bijpassende shower creams!

 Untitled2528_zps904e1d59.png
Ik hou echt van de producten van The Body Shop! Ik was toen ook heel erg blij dat ik deze kreeg. Allereerst een body butter uit de peach lijn. Deze lijn hebben ze nog niet heel lang, maar ik hou echt van de geur van perzik! En body butters zijn altijd geliefd bij mij. Ook kreeg ik een super cute setje met drie lippenbalsems. Met kokos, mango en shea smaak. Ik kan weer lekker smeren!

 Untitled2529_zpscc57facc.png
Jammie, chocolade is natuurlijk ook altijd welkom!

 Untitled2530_zps05e00562.png
Ook kreeg ik nog wat boeken. Het kan zijn dat jullie er een paar al voorbij hebben zien komen in mijn shoplog van de Boekenbeurs. Dat klopt namelijk! Een aantal van de boeken had mijn moeder voor me achter gehouden, zodat ik die voor kerst kon krijgen van mijn ouders.
Diner voor 2 – Heather & Rose MacDowell
We’ll always have summer – Jenny Han

 Untitled2531_zpsdcf24143.png
Lizzy gaat los – Pippa Wright
Een ongewone familie – Matt Haig

 Untitled2532_zps02026324.png
Pip & ik – Kim Kane
Glamour & paparazzi – Marieke Ordelmans

 

Ik ben echt ongelofelijk blij met mijn cadeau’s en wil mijn ouders nogmaals bedanken! Het horloge vind ik echt prachtig en ook de andere spullen zijn super! Wat heb jij gekregen van de kerstman?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

29 reacties

 1. Wat ben je lekker verwend Danique! Haha. Ik vind dat horloge echt heel erg mooi. Die kleur is echt praaaachtig. Ook die steentjes er op, pretty! Wat betreft de body butters: die zijn altijd goed en heerlijk, nomnomnom. Vooral rond deze tijd van het jaar verwelkom ik die dingen ook met open armen!

 2. Superleuke cadeaus heb je gehad! Ik heb ook zo’n I love… set gekregen, maar dan met de standaard geuren, echt heerlijk zijn die douchegels!

 3. Wat heb je leuke cadeautjes gekregen! En dat horloge, daar heb ik even met open mond naar zitten staren, mooi! <3___<3

 4. Hele leuke cadeautjes allemaal zeg! <3
  Die mini douchegels van I love… zien er echt cute uit!
  Mooi blog heb je, ik ga je volgen.
  Liefsxx

 5. Aaah koetjesrepen, my favorite <3. Ben benieuwd naar al die boeken. En die bodybutter van perzik lijkt me heerlijk. Hele leuke cadeaus!

 6. Dit jaar ben ik volgens sinterklaas alleen lief geweest, de kerstman vond het blijkbaar tegen vallen, haha! Jij bent wel hééérlijk verwend! Die boeken ook, whaaaa, ik krijg zin in lezen (onder de kerstboom)! En je horloge, prachtig! Happy you! 😀

 7. Aah je hebt super leuke dingen gehad!! Super leuk horloge, en de body butter van TBS…. Oooh! En natuurlijk de boeken, heaven!

Plaats een reactie