Oké, ik geef het toe. Ik ben verslaafd aan plannen. En bij het maken van lijstjes, to-do-lists en planningen heb ik nou eenmaal leuke kantoorartikelen nodig. Toen ik gister een bezoekje aan de HEMA en Action bracht heb ik me laten gaan. En niet zo’n beetje ook niet.

Mensen die mij kennen weten wel dat ik altijd alles moet plannen. Ik kan niet zo goed tegen ‘spontane’ afspraken, niet dat ik het niet leuk vind, ik wil gewoon graag van tevoren weten wat er allemaal gepland is in een week. Ik ben eigenlijk gewoon een wandelende agenda. Niet alleen voor mezelf, ook voor mijn vriend die regelmatig bij mij aanklopt omdat ik vaak zijn afspraken onthoud. Daarnaast maak ik altijd to-do-lists als ik op een dag veel te doen heb. Anders vergeet ik de helft weer en raak ik helemaal gestrest.


Toen ik bij de HEMA al die vrolijke kleurtjes zag, begonnen mijn handen te branden. Niet alleen hebben ze altijd super veel nuttige en leuke dingen, het is ook nog eens heel betaalbaar. I love HEMA.


Ik kocht een stapel washi tapes. Ik had nog geen enkele washi tape en het leek me gewoon heel handig bij het plannen. Je kunt namelijk ook op de tape schrijven en dat maakt een saai lijstje toch meteen weer een stuk vrolijker! De losse rolletjes en de bruine verpakkingen komen van de HEMA waar de prijzen variëren van €0,75 tot €2,50. De andere washi tapes komen van Action en kosten €0,79 per setje.


Al deze vrolijke to-do-lists, sticky notes en stickers komen van HEMA. Ik had nog veel meer kunnen kopen, maar dat was niet goed geweest voor mijn portemonnee. Ik ben vooral dol op de to-do-lists van HEMA. Waar ik de stickers voor ga gebruiken weet ik nog niet. Ik vond ze gewoon heel leuk (ja, ik ben hier gevoelig voor!). De to-do-list kost €1,95, de sticky bookmarks €1,00, de stickervellen €0,75 en €0,95 en de sticky note ster kost €0,75. Ik vind dat vriendelijke prijzen. Mijn portemonnee bedankt je HEMA.


Toen mijn oog viel op het rechter notitieboekje bij HEMA was ik gelijk verkocht. Ik vind hem echt prachtig vormgegeven en de felle kleur vind ik ook te gek. Ik kan niet wachten om deze in gebruik te nemen (€3,50). Bij de Action kwam ik later dit notieboekje tegen. Ook die vond ik gewoon erg leuk (€1,29). En notitieboekjes kun je nooit genoeg hebben toch?


Tot slot kocht ik bij de HEMA nog twee sticky notes boekjes. Deze memo pads komen eigenlijk altijd wel van pas. Ik plak ze eigenlijk overal wel op. En kijk dat mini t0-do-lijstje links! Is hij niet schattig? Deze boekjes kostte €1,95 per stuk.


Oké, het is veel, maar ik kan er wel weer flink tegenaan met mijn plan-verslaving! Ik kan weer genoeg to-do-lijstjes maken. Zijn jullie ook zo fan van vrolijke kantoorartikelen?

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

 1. Wat een prachtige, vrolijke spulletjes, ik ben er ook gek op! Binnenkort maar weer eens een bezoekje brengen aan HEMA, want ik zie heel veel voor mij nieuwe spulletjes 🙂

 2. Wat een leuk spullen!
  Ik heb nog een hele collectie ongebruikte notitieboekjes, maar ik kan het nooit laten om er meer te kopen 😉

 3. HEMA heeft vooral echt super super leuke dingen om te plannen ja! Ik ben de laatste tijd ook wel van de notitieboekjes en schriftjes om dingen in op te schrijven maar ze blijven bij mij nooit lang mooi haha.

 4. Wauw, wat een geweldige spullen. Ik begrijp je echt helemaal. Ik ben ook compleet verslaafd aan plannen en dat soort spulletjes kopen. Het is zo moeilijk me in te houden! Het is toch ook allemaal veels te leuk. Met name de notitieboekjes van de Hema zijn 1 grote liefde. Echt prachtig.

 5. Wat een leuke spulletjes! Vooral de washi-tape vind ik erg leuk; gelukkig kan ik mij de laatste tijd inhouden om te kopen. Ik ben wel benieuwd naar hoe en waarvoor jij je washi-tape gaat gebruiken?

 6. De Hema spulletjes zijn altijd zo vrolijk! Ik heb daar ook wat spullen van, ik vind het ook altijd fijn om dingetjes gepland te hebben.

 7. Ik hou ook van de HEMA! heb het notitieboekje ook! (de linker, niet de rechter, foutje? haha!)
  Heerlijk al die washi tape en alle andere leuke stickers! Love it!

Plaats een reactie