Make-up kopen in Riga was echt de hemel. Make-up daar is ongelofelijk goedkoop. Ik vond het in Duitsland altijd al goedkoop, maar als je dit meemaakt is vanaf nu alles duur. Ze verkopen daar ook bijna alle drogisterij merken die wij hier ook hebben (behalve Catrice en Gosh volgens mij). Ik heb niet zo heel veel gekocht, omdat ik niet echt dingen zag die ik speciaal vond en ook nog wilde hebben (en omdat ik natuurlijk een beperkte hoeveelheid mee terug kon sjouwen). Naast make-up kocht ik nog heel veel kleding en sieraden. Alleen de kleding is allemaal al gewassen en kan ik nu niet zo makkelijk meer bij elkaar zoeken, maar daar komen zeker nog outfit foto’s van. Kijk mee naar wat ik gekocht heb. Ik heb de prijzen er niet bij staan omdat ze in Letland met de Lat betalen en het een beetje lastig is om alles om te rekenen. De producten zijn hier volgens mij ook niet (meer) verkrijgbaar, dus het heeft geen zin om de prijs erbij te zetten.


Ik kocht deze twee prachtige lakjes van Flormar. Een merk dat wel bekend is in Nederland, maar voor zover ik weet hier niet in de winkels te koop is. Deze lakjes waren zo goedkoop, dat ik ze niet kon laten staan. Links zie je de kleur 14 en rechts U33.


Ook kocht ik deze twee lakjes van Accessorize! Ik denk dat veel bloggers deze wel herkennen. Deze lakjes zijn helaas niet in Nederland verkrijgbaar, maar ik weet dat veel mensen ze in Londen kopen. Heel toevallig kwam ik ze tegen in Riga en kon ze dus ook niet laten staan! Ik vind ze echt heel erg mooi. Links zie je de kleur 38 en rechts 35.


Ook kocht ik een BB cream van Maybelline. Ik heb deze nog niet gespot in Nederland, maar ik moet zeggen dat ik ook al lang niet bij de Kruidvat ben geweest (shame on me). Hij was daar in ieder geval heel goedkoop, dus kon ik hem niet laten liggen. Ik ben erg benieuwd om deze uit te testen, ik heb sowieso nog nooit een BB cream getest. Dit is de kleur Light, die ik op de gok heb gekocht omdat er geen testers waren.


Ook kocht ik deze twee marble oogschaduws van de Essence Marble Mania LE. Ik ben deze LE in Nederland misgelopen, dus was blij dat ik daar deze mooie oogschaduws vond. Links zie je 02 Let’s get twisted en rechts zie je 03 Swirl it, Baby!

 

Ik ben erg blij met mijn make-up aankoopjes. Ik ga zeker nog een keer terug naar Riga en neem dan gewoon een extra koffer mee voor al mijn make-up, nee grapje. Maar het is daar echt heel goedkoop. Dus mocht je ooit in Letland zijn, ga dan zeker even naar de Drogas (drogisterij).
Edit: De nagellakjes van Accessorize verkopen ze wel in Nederland. O.a. gespot in Utrecht.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

23 reacties

 1. Leuke aankopjes! Die Accesorize lakjes ken ik ja, ik vind ze echt pretty. Ben trouwens benieuwd naar die BB cream. 🙂

 2. Flormar lakjes zijn zo fijn! Ben benieuwd naar swatches 🙂 en de oogschaduws zijn ook pretteh!

 3. Accesoirize lakjes zijn wel in NL verkrijgbaar! 😉 O.a. in Utrecht.
  Ooooh die Flormar lakjes… super mooi <3

 4. Bedankt voor je comment!
  Wat een leuke aankoopjes en een leuk blog.
  Misschien kunnen we elkaar volgen?

  Liefs, Joyce

Plaats een reactie