Mensen die mij al langer kennen weten dat ik geen genoeg kan krijgen van schoenen. Ik heb er veel te veel, maar ik kan het toch niet laten om er ieder seizoen wel een paar aan te schaffen. Tegenwoordig vind ik laarsjes echt te gek, vooral van die stoere boots met studs. EΓ©n paar had ik al heel lang op het oog en nu zijn ze eindelijk van mij!
 Untitled2327.png
De laarsjes zijn van zwart leer en hebben zilveren studs. Wat ik erg goed vond is dat je er nog een paar studs extra bij krijgt, zodat je ze kan vervangen mocht er een af gaan.
 Untitled2328.png
De laarzen zijn mooi stevig en zitten lekker fijn. Ze vallen wel een beetje groot uit, dus let daar mee op! Maar daarentegen zijn ze helemaal niet lomp als je ze aan hebt. Ze staan erg mooi onder een broek, maar kunnen ook prima onder een rokje.

 Untitled2330.png
Ze lopen ook echt heerlijk! Dit zijn mijn nieuwe favoriete boots waar ik lekker lang op kan lopen.

 Untitled2331.png
Ik ben echt verliefd op mijn nieuwe laarsjes. Dit model wilde ik al een lange tijd en nu heb ik ze dan eindelijk! Ze zijn zeker geschikt voor het najaar en de winter.

 Untitled2332.png
De laarsjes zijn van het merk Manfield maar ik heb ze via www.intreza.nl. Ze kosten €119,95, behoorlijk wat geld, maar het zijn wel goede kwaliteit laarzen die wel een tijd mee kunnen! Ik ben in ieder geval dol op mijn nieuwe laarsjes en zal ze nog vaak gaan dragen deze winter.

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

24 reacties

  1. Ja, die zag ik je dragen! Ik vind die echt zo leuk! <3 Een beetje classy, maar ook weer basic, chuncky en stoer. Een mix van alles. Ik hou wel van zulke dingen!
    Die riempjes vind ik ook erg leuk. πŸ™‚

  2. Ah die zijn echt heel gaaf! En wat netjes dat je er extra studs bij krijgt, goed dat ze daar over na hebben gedacht πŸ™‚

  3. ze zijn leuk he! Ik heb ze ook in de beigetint ^^ ik kan ook niet genoeg krijgen van dit soort laarsjes πŸ™‚

  4. Ze zien er echt heel erg leuk uit en inderdaad erg handig dat ze er ook nog een paar losse studs bijdoen.

Plaats een reactie