Een paar dagen geleden was ik even snel naar een winkelcentrum in de buurt geweest met mijn moeder. We liepen wat random winkels in en ik heb een paar spulletjes gekocht. Alleen maar make-up en voornamelijk van het merk Revlon, waar ook een winactie van loopt. Kijk mee wat ik gekocht heb!
 Untitled2547_zps98ed9978.png
De bovenstaande dingen heb ik gekocht.
 Untitled2548_zps2624a378.png
Allereerst gingen we even langs The Body Shop. Omdat kerst afgelopen is, gaan alle kerstproducten weer in de sale. Ik heb zelf al een aantal kerstproducten, maar ik wilde nog heel graag het oogschaduw palette in een andere kleur. Ik kocht hem nu met 50% korting voor €12,50. Super goede deal! Het is de kleur Smoky Copper. Ik kreeg er ook nog een testertje bij van de Shea Body Butter!

 Untitled2549_zpse5d80faf.png
Ook kocht ik nog vier lipsticks en een lipgloss van Revlon. Ik vond ze in een budget winkel, waar ze in de uitverkoop waren. Deze producten van Revlon (of kleuren), gaan uit het assortiment. Ze zijn nu te vinden bij budget winkels, (volgens mij ook bij Big Bazar). De producten kosten €2,99 per stuk. Ze hebben lipstick, nagellak, lipgloss en oogschaduw palettes. De lipgloss is in de kleur Cherries in the Glow. Bij de lipsticks zie je van links naar rechts Plum, Crimson, Hazelnut en Soft Rose.

 

En dat waren de dingen die ik heb geshopt! Niet super veel, maar wel de moeite waard om te laten zien. Willen jullie nog ergens reviews over lezen?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

24 reacties

  1. Leuke spulletjes heb je gekocht. Het was mijn voornemen om heel januari niets te kopen, maar er zijn zulke mooie dingen in de sale!

  2. Leuke dingen! Vooral die revlon lipsticks zien er goed uit!
    Ben benieuwd naar een artikel met swatches enzo 😀

    Xxx

  3. WHAAAAAAA,, neeeeee !! Ik moet zo snel mogelijk naar de TBS!!! Zijn die palettes er nog denk je??? xx

  4. De Revlon lipstick lijken me zo mooi! Het TBS smokey eye palette is trouwens echt prachtig, zeker met die 50% korting 😀

Plaats een reactie