Gister was ik even naar de kruidvat en etos geweest, etos om te kijken of het nieuwe make-up merk MNY er al was, maar helaas nog niet. Dus heb ik wat dingetjes bij de kruidvat gekocht. Het is niet heel veel.
Untitled129.png picture by glambeauty
– 2x L’oreal Casting creme gloss, haarkleuring die 28 wasbeurten houdt, kleur 432 Midden goud parelmoerbruin – €9,95 per stuk ipv €14,39 kruidvat.
– Essence lash en brow gel – €2,00 kruidvat.

Dat was het al weer, ik wil heel graag mijn lichtbruine haar donkerder kleuren maar wil het niet permanent. Ik heb heel snel genoeg van iets en dan wil ik weer wat anders, dus dit lijkt me ideaal. Na 28 keer wassen is het er weer uit. Natuurlijk zou ik voor en na foto’s laten zien als ik het ga doen. Hopelijk zie je resultaat! Van de essence lash en brow gel komt waarschijnlijk nog een review.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

  1. Leuke dingen! Ik wilde me haar deze vakantie kleuren maar nergens kon iemand mij echt helpen met de kleur enzo. Dus toen deed ik het maar niet haha.

  2. Leuke haarkleur alleen deze kleur blijft jammer genoeg wel nog iets in je haar zitten na die 28 wassingen `mijn ervaring`.
    Ma hoop dat ze jou bevallen!

Plaats een reactie