Elke jaar is het weer hetzelfde liedje, ik wil graag mooie hoge laarzen maar niks past! En dan heb ik het niet over de voet maat, nee ik krijg ze niet hoog genoeg over mijn kuiten heen. Ik heb over het algemeen best wat stevige kuiten waardoor het erg moeilijk is om goed passende laarzen te vinden. Toen had ik uiteindelijk korte laarzen gekocht maar daar was ik toch niet tevreden over, dus die heb ik terug gebracht. Na lang zoeken heb ik eindelijk de perfecte gevonden die net over mijn kuiten gaan! Me happy!

Zo zijn ze van de voorkant.

Van de zijkant, ze zijn echt super mooi! Ik wilde heel graag bruine laarzen, dus ik was blij dat ze die hadden en niet zo’n lelijke lichtbruine kleur met allemaal vlekken. Ik vind de riempjes en het warme stukje ook echt super leuk! Ook zijn ze niet zo heel lomp als de meeste laarzen die ik ben tegen gekomen tijdens mijn zoektocht.

Zo zijn ze vanachteren, ze zitten zeg maar boven vast met een drukknoop ding, alleen die moet ik er vanaf halen want anders passen ze net niet, maar dat maakt niet uit want dat ziet er niet raar uit.

Het allerleukste vind ik is dat je ze op twee manieren kan dragen! Je kunt het wollen stukje ook naar boven doen zodat je gewoon bruine laarzen hebt en het wol alleen in de binnenkant zit. Ik vind het super leuk dat ik ze kan varieren, zo heb je toch 2 laarzen in 1.

Ik heb er echt maanden over gedaan om de perfect passende laarzen te vinden, ik ben blij dat ik het toch niet heb opgegeven. Het zijn echte leren laarzen, dus ook nog erg goed. Dit jaar vond ik dat het belangrijkste, ik loop bijna het hele jaar door op goedkope schoenen maar ik begin toch last te krijgen van mijn voeten dus wilde ik echt hele goede laarzen. Ze waren wel €99,95 maar dat heb ik er wel voor over! Ik heb ze gekocht bij Verkuilen in Eindhoven.

Hebben jullie al je perfecte winterlaarzen gekocht?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Ik heb 2 paar nepuggs gekocht, foeilelijk vind ik ze maar ze zijn echt te ideaal om niet te kopen. 😆
    Deze zien er ook erg fijn uit, ik vind ze het leukst MET randje bovenaan. 😀

  2. Waaauw, I’m in love! Idd, nooit tevreden zijn met iets minders, altijd door blijven gaan (of in jou geval; Zoeken). Het heeft je iets prachtigs opgeleverd 😀

    x Martine

  3. Mooie laarzen! En echt superleuk dat je ze op twee manieren kunt dragen, dan kun je een beetje afwisselen.

Plaats een reactie