De afgelopen tijd heb ik weer wat nieuwe make-upjes geshopt. Omdat ik nog geen tijd heb gehad om ze eerder aan jullie te laten zien, laat ik ze vandaag zien. De helft komt nog van de Beautygloss Party, maar is toch nog het showen waard. De prijzen weet ik helaas niet meer precies.


Ik kocht twee nagellakjes. Links zie je een nagellakje van China Glaze uit de Prismatic Collection genaamd Liquid Crystal. Deze kocht ik op de Beautygloss Party bij Enchantra. Rechts zie je een lakje van Essence uit de Fruity LE.


Ik kocht een oogschaduwpalette van Catrice uit de Revoltaire LE in de kleur Toxic Combination. Ik ben heel erg benieuwd naar dit oogschaduwpalette. Ik vind de kleuren erg mooi en ben zeer benieuwd naar de kwaliteit. De verpakking is sowieso prachtig. Ik heb later trouwens ook nog de andere soort gekocht, die heb ik nog niet op de foto gezet.


Op de Beautygloss Party kocht ik eindelijk het Au Naturel palette van Sleek! Ik wil deze al zo lang, maar hij was telkens uitverkocht of ik had geen geld. Nu zag ik hem voor mijn neus liggen en kon ik het niet laten om hem niet mee te nemen. De kleuren zijn werkelijk prachtig en heel goed draagbaar!


Ten slotte kocht ik nog een super mooi oogschaduwpalette van NYX uit The Runway Collection in de kleur Catwalk. Ook dit palette heeft vrij neutrale kleuren, maar die draag ik dan ook graag. De kwaliteit van dit palette is ook echt super. Ik kocht deze ook bij Enchantra op de Beautygloss Party.

 

Ik heb weer leuke dingetjes geshopt. Laat vooral weten bij de comments waar jullie graag een review over willen lezen.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

22 reacties

 1. Superleuke spulletjes heb je gekocht! Dat pallet van NYX is echt heel mooi! Ben benieuwd naar de swatches ervan!

 2. Beautinista Reageer

  Het sleek en NYX palette vind ik erg mooi, en ook het China Glaze lakje is prachtig.

 3. Wauw, prachtige producten!
  Ik wil ook nog graag dat palette van Sleek hebben!
  Ook die van NYX ziet er erg goed uit trouwens…
  xoxo

 4. Supermooie spullen! Ik heb zelf ook het sleek palette en ben er ook erg blij mee, ben benieuwd naar het NYX palette.

Plaats een reactie