Vans, wie kent ze niet? Vooral op dit moment zijn ze erg populair, er zijn al verschillende namaak vans gespot, zo ook door mij. Ik zag namaak vans bij de van Haren, die ook echt erop leken en ook stevig waren als echte vans. Ze hadden daar twee kleuren, donkerblauw en zwart. Ik wilde zwart want ik heb al donker blauwe all stars. Maar helaas, mijn maat hadden ze niet. Nergens in de buurt overigens. Dus liet ik het even varen. Maar toen dacht ik, waarom koop ik niet gewoon die echte vans? Ik heb al eerder vans gehad (lees; toen met rare dingen op de zijkant, de hoge versieΒ en met roze veters, oftewel in mijn vorige leven toen ik een andere levens/kledingstijl had ;)) en ik weet gewoon dat ze heerlijk lopen en een goede kwaliteit hebben. Dus ging ik op jacht naar mooie zwarte vans. En ik kan jullie vertellen, ik ben geslaagd!


Ik vind vans echt heel mooi, en stoer staan. Ze lijken misschien wat lomp, maar dat valt erg mee als je ze aan hebt. Ik zat te twijfelen tussen de versie die ik nu heb en tussen deze:

Het enige verschil was dat er boven een dikkere rand zat. Maar de verkoper vertelde me dat deze meer door jongens gekocht worden, en die ik heb door meisjes. Ook vond ik mijne iets minder lomp, dus de keuze was snel gemaakt.

Ik vind ze echt heel erg mooi, en ze lopen ook heerlijk! Het is net alsof je op kussentjes loopt. Er zitten verder gewoon witte veters in.

Ik ga ze dus lekker veel dragen, want ze kunnen zowel in de zomer als winter. Ik heb ze voor €60,- gekocht bij de Coach, maar dit is een standaard versie van Vans, dus die zijn bij veel sneaker winkels verkrijgbaar.

Wat vinden jullie van vans?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

20 reacties

 1. In de herfst ben ik er ook van plan een paar aan te schaffen. Een vriendin van me draagt ze in neon roze, dat vind ik nog steeds erg tof!

 2. Ik wou ze ook kopen, maar mij staan ze echt niet. Het lijkt net of ik 2 boten aan heb. Echt jammer want ik vind ze zo leuk!

 3. Ze zijn leuk! Mij staan deze niet echt, die met de minder brede witte ‘band’ staan me beter πŸ˜‰

 4. Leuk! Ik wilde ze eerst ook, maar toen ik ze in de winkel aanhad, koos ik toch voor lage zwarte All Stars πŸ˜‰

 5. Leuke schoenen!
  Jaren geleden droeg ik vans! πŸ˜› Vind er nu niet zo veel meer aan! 😳 Heb liever mijn nike schoenen πŸ˜‰

 6. De zool ligt ook een beetje aan je postuur. Dunne zool = Slank postuur.
  M’n zusje is dun en had eerst een dikke zool & dat stond heel lomp. Nu heeft ze dunnere zolen en staan ze super vet!

 7. Heb deze zelf ook alleen dan in de ‘suede’ versie, blijf ze geweldig vinden!
  Wil nu eigenlijk dit paar maar dan met de dunne zool nog hebben, maar ze hebben ze echt gewoon NOOIT in mijn maat ofzo. ):

Plaats een reactie