De laatste tijd spookte het steeds meer door mijn hoofd, ik wil een nieuwe camera. Tot nu toe fotografeerde ik altijd met mijn telefoon, jawel mijn telefoon, die heeft een 5 megapixel camera. Op zich waren mijn fotos van goede kwaliteit, maar ik wilde ze nog mooier en helderder. Dus besloot ik op zoektocht te gaan naar een camera. In eerste instantie wilde ik wel graag een spiegelreflex camera, maar oh my god wat zijn die dingen prijzig. Dan maar een digitale camera, met wat extra mogelijkheden. Na een tijdje zoeken stuitte ik op een camera die precies had wat ik zocht. Namelijk de Fuji Film S2500 HD. Deze camera kan zowel foto’s maken als filmen, ook al heb ik pas een videocamera gekregen maakt het niet uit, want het is altijd fijn. Voor de rest heeft deze camera 12.2 megapixel wat vrij hoog is, ook heeft hij een 18x optische zoom, hij kan dus heel dichtbij komen en nog veel meer voordelen. Het was dus duidelijk dat ik deze camera wilde. Omdat ik geen zin had om in winkels te gaan zoeken besloot ik hem online te kopen. Eerst ging ik dus prijzen vergelijken en kwam terecht bij de prijs van €169,- een prima prijsje voor een goede camera. Toen ik een site had gevonden besloot ik hem te bestellen, er stond immers op de site binnen 24 u in huis als je betaald hebt, dus ik had meteen betaald. Wat bleek de volgende dag? Hij was uitverkocht.. Het was mij dus niet duidelijk of ik nu de camera wel of niet had. Dus besloot ik te bellen, ‘nee mevrouw hij is al een week niet meer beschikbaar’ zei de meneer, terwijl er wel degelijk op de site stond dat hij op voorraad was, dus ik baalde. Maar uiteindelijk is hij toch binnen gekomen, iets langer dan verwacht maar ik heb hem wel! En ik ben er super blij mee! Binnekort kunnen jullie dus fotos verwachten, gemaakt met mijn nieuwe liefde!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

 1. Gefeliciteerd! Ik ben ook erg benieuwd naar de foto’s! Ik dacht ook de laatste tijd om een spiegelreflex camera te kopen. Mijn huidige camera doet het op zich niet slecht, maar het licht is echt cruciaal en daar wil ik iets minder moeite voor doen 😛

 2. Omg, ik ga er ook een kopen! 🙂
  haha, maar ben nog erg aan het twijfelen over welke,
  Deze kosten maar 169 euro?!
  Wow, dat is niet veel!
  En op welke site heb je hem gevonden?
  x

 3. Ik heb de Fuji Finepix S2100 HD. Ik vind hem superfijn, het enige nadeel is dat ik mijn filmpjes niet op de pc kan zetten. Jij wel?

  • Danique Reageer

   Ik heb het zelf nog niet geprobeerd, zou ik binnekort eens kijken!

 4. Wauw, ziet er goed uit!
  Ik ben zelf ook opzoek naar een fototoestel, maar deze is voor mij zelfs al te duur, dus ik zal gewoon opzoek moeten gaan naar een digitaal fototoestel.
  En ik zou zeggen; laat die foto’s maar komen! 😉

Plaats een reactie