Iets meer dan een week geleden, plaatste ik voor het eerst een bestelling bij www.nonpareilboutique.com. Een Amerikaanse webshop met heerlijke merken erin, die hier wat moeilijker verkrijgbaar zijn. Ik houd een hele wishlist bij met make-up die ik nog wil hebben, en de categorie NYX groeide en groeide, dus vond ik het tijd om een bestelling te plaatsen bij NPB. Ik weet dat je NYX ook kunt bestellen in Nederlandse webshops, maar de dollar staat erg gunstig, waardoor ik een stuk goedkoper uitkwam. Ook had ik op dat moment een kortingscode van 20%, dus dat ging er ook nog vanaf. Redenen genoeg om een bestelling te plaatsen.


Ik vind de verzending van NPB razendsnel, vooral vanuit Amerika! Ik had dinsdag 28 juni besteld en een week later, dinsdag 5 juli had ik het al in huis! Ik was echt mega enthousiast toen ik het uitpakte. Alles zat heel goed ingepakt, in een bubbeltjes envelop en daarin nog een keer in bubbeltjes plastic. Super verzending dus, alleen de verzendkosten zijn duur. Ze worden gebaseerd op het gewicht en de hoeveelheid van je bestelling. Ik betaalde voor 9 make-upjes $12,99 aan verzendkosten..


Hier zie je mijn gehele bestelling, NYX, Wet n Wild en Milani. Producten die ik al langere tijd wilde uitproberen.


– Milani baked blush, 01 Dolce pink – $7,99. (Prijzen zijn zonder korting).
– Wet n wild color icon eyeshadow trio, Knock on wood – $3,00.
– Wet n wild color icon eyeshadow trio, Silent treatment – $3,00.


– NYX round lipgloss, Real nude – $2,00.
– NYX round lipgloss, Mauve – $2,00.
– Wet n wild megalast lipstick, Rose-Bud – $3,00.


– NYX round lipstick, Milan – $2,50.
– NYX round lipstick, Sky pink – $2,50.
– NYX round lipstick, Heather – $2,50.

En dit was mijn bestelling! In de toekomst wil ik er zeker vaker bestellen, want ik vond de verzending echt super snel en de make-up is ook gewoon betaalbaar. Vooral als de dollar gunstig staat, betaal je echt veel minder als in Nederland. Er komen trouwens ook nog overal reviews van! Hebben jullie al eens besteld op NPB?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

17 reacties

  1. Erg leuke koopjes heb je gedaan! Ik heb er zelf nog nooit besteld…mag van mezelf nu even niet meer bestellen op internet. Ben benieuwd naar de reviews!

  2. Wat had je je bestelling snel! Bij mij duurde het echt veel langer, haha 🙂 Leuke spulletjes!

  3. Hele leuke bestelling zeg! Ik heb zelf alle producten al, alleen de blush niet en dan wel in andere kleuren.
    Wet n wild color icon eyeshadow trio heb ik laatst nog erbij gekocht en ook in een andere kleur, erg fijn paletje! 😀

  4. Ben naar bijna alles heel erg benieuwd! Heb zelf ook wel eens bij NPB besteld, verzending is inderdaad snel, maar die verzendkosten! Heb toen echt dingen gekocht die ik nooit gebruik.. zoals een palette van NYX met knalkleuren erin, erg zonde die hele bestelling, had veel leukere dingen in die webshop kunnen bestellen!

  5. Leuke aankoopjes. Ik heb jaren geleden wel eens bij NPB besteld, maar vind de verzendkosten wat te duur. Toevallig vandaag ergens anders nog wel wat nyx goodies besteld.

  6. De verzendkosten zijn het enige wat mij tegenhoudt om daar iets te bestellen haha!
    Zodra de dollar erggg gunstig staat misschien toch maar eens kijken, ze hebben ook zoveel keus!

Plaats een reactie