Alweer een hele tijd terug ben ik op vakantie naar Rethymnon (Kreta) geweest! Natuurlijk heb ik daar ook geshopt en ik wil jullie nog even laten zien wat precies. Het is niet super veel, maar ik ben er wel blij mee!Allereerst kocht ik twee lakjes van Golden Rose. Of ze echt zijn weet ik niet, want bijna alles wat ze in Rethymnon verkochten was namaak. Ik heb zoveel neppe MAC make-up gezien, dat het gewoon hilarisch was. In ieder geval vond ik dit twee hele mooie kleurtjes en aan nagellak kan niet veel mis zijn, dus nam ik ze mee. Links zie je nr. 94 en rechts zie je nr. 245. Ik weet niet meer precies hoe duur ze waren, maar ik denk rond de €3,-.


Ik ben helemaal into arm candy! Toen ik deze twee armbandjes zag kon ik ze dan ook niet laten liggen. Links zie je een gekleurd armbandje met kraaltjes die rond de €2,-. Rechts zie je een super schattig – ja ik zei schattig – armbandje met skulls. Deze was volgens mij €5,50.


Jaaa weer een skull! Maar dit keer aan een ketting, want ja, die had ik nog niet. Deze kocht ik in een heel leuk kledingwinkeltje voor €2,99.


Ook kocht ik daar deze twee shirtjes (geen betere foto dan deze van instagram, ze zitten namelijk in de was!). Ik weet helaas de prijzen niet meer, maar ze waren onder de 20 euro.


Op de markt kocht ik deze twee zonnebrillen voor €5,00 per stuk. De bovenste heeft een mooi rond model, en staat heel leuk. En onder, tja dat is meer een grapje. Maar hé, iedereen weet toch dat dit een echte Dolce & Gabbana is!!


Ten slotte kocht ik nog deze super schattige neon roze/oranje sandaaltjes voor €15,00.

 

En dat waren mijn aankoopjes!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

  1. Wat heb je allemaal leuke dingen gekocht! Vooral de lakjes en sieraden vind ik heel erg mooi.

  2. Ik verkoop Golden rose en de flesjes van je lakjes zien er in elk geval echt uit. Natuurlijk kan de inhoud ervan wel nep zijn. Maak zeker eens swatches! ^^

Plaats een reactie