Sale. Ik hou van sale. Maar sale kan ook gevaarlijk zijn, vooral als de prijzen sterk verlaagd zijn. Eergisteren dook ik de stad in samen met een vriendin. Ik ging met haar mee omdat zij nog wat dingetjes nodig had voor haar vakantie. Uiteindelijk ben ik degene die nog het meest heeft gekocht. Benieuwd wat? Kijk dan verder!

Met sale loop ik bijna iedere winkel wel binnen. Je weet maar nooit wat voor goedkope dingen je kan scoren.


Bij de C&A kocht ik dit spijker gilletje met studs op de schouders. Hij is heel simpel, dus dat vind ik erg leuk. Eerst wist ik niet zo goed hoe ik dit moest combineren, maar nu heb ik al redelijk wat leuke combinaties in mijn hoofd met dit blouseje. Hij kostte normaal €24,99, wat ook niet erg duur is, maar nu had hij 35% korting en was daardoor nog maar €16,18.


Zoals jullie wel weten ben ik dol op lezen. Vooral in de zomervakantie verslind ik een hoop boeken. Bij de V&D hadden ze boeken voor kleine prijsjes liggen. Ik kon het dan ook niet laten om deze twee mee te nemen. Bestseller Babe van Holly McQueen kostte maar €5,-. Liever Lombok van Carlie van Tongeren was €8,-.


De winkel Hypebazaar is sinds een tijdje failliet. Hij zat ook in Eindhoven. Omdat ze nu van alle schoenen af moeten, was er 50% korting op de gehele collectie! Natuurlijk moesten wij even kijken. Een hoop was al weg, maar toch heb ik nog een aantal pareltjes kunnen vinden. Ik ben heel moeilijk met open schoenen, zonder bandjes. Ik heb hele smalle hielen waardoor ik overal uitslip. Toch blijf ik iedere keer open schoenen proberen, want je weet het maar nooit. En inderdaad, je weet het maar nooit! Deze passen perfect. Bovenstaande schoenen van het merk Tango kocht ik voor €25,-.


Omdat de schoenen zo goed paste, besloot ik ook een ander paar mee te nemen. Dit is precies hetzelfde model, van hetzelfde merk, alleen dan niet van stof aan de buitenkant. Ook deze vind ik super mooi. Ze zijn wat chicer dan de bovenste. Ook deze waren nu maar €25,-.


Bij de kassa bij Hypebazaar zag ik nog een display met Herôme nagellak. Nu waren ze dus ook voor de helft van de prijs. Voor €3,75 nam ik het kleurtje Kingston mee, wat volgens mij een holografische kleur is.


Ik was al een tijdje op zoek naar simpele zwarte sokjes. Maar steeds vergat ik ze te kopen. Ik heb namelijk alleen witte korte sokjes, en dat staat soms niet zo mooi als het onder een broek uitkomt. Nu kwam ik ze bij de kassa tegen van de H&M dus nam ik ze mee. Het zijn 7 paar en ze kosten €7,95.


Oooh de sale is echt niet goed voor mij! Bij de Bristol kwam ik namelijk dit paar schoenen tegen die afgeprijsd waren. En dan ook nog precies in mijn maat en ze passen ook nog eens goed… Tja, voor €20,- kon ik ze toch écht niet laten liggen.


Normaal kom ik bijna nooit bij de Rambam, maar toen we nog tijd over hadden voordat het restaurant open ging, liepen we even naar binnen. Ik kwam deze trui van Maison Scotch tegen die ik wil heel erg gaaf vond. Oorspronkelijk kostte hij €69,95, maar ik nam hem met 50% korting mee voor €35,-.


Ik vind jumpsuits super leuk met lange pijpen! Alleen één probleem, ik ben vaak te klein ervoor. Ik ben 1,64 m. en daardoor zijn de pijpen vaak veel te lang en valt zo’n jumpsuit gewoon heel raar. Toen we de Bella inliepen, zag ik deze hangen voor maar €15,-! Can you believe it? 15 euro! Normaal kost een jumpsuit bij de Zara of zo €50,-. Ik moest hem gewoon even passen. En wonderbaarlijk zit hij gewoon goed. Ha. Wat een geweldige shopdag was dit voor mij.

 

En dat waren de dingen die ik in de sale geshopt heb. Zoals je kunt zien ben ik heel goed geslaagd. Ik ben echt super blij met alles wat ik heb gekocht. Heb jij al geshopt tijdens de sale?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

34 reacties

  1. Oeh leuke spulletjes! Je jumpsuit en schoenen zijn zo mooi. Besteller babe heb ik pas ook gelezen 🙂

  2. WAUW!!! Classy jumpsuit zeg, heel erg mooi. 😀 😀 Ik zag een tijdje terug een meisje met gigantisch lange benen én een jumpsuit, nou wauw dat zag er prachtig uit. haha!

  3. Ik ben al geweest maar nog niet veel gekocht.
    Misschien is dat voor op vakantie 😉

  4. Leuke spulletjes heb je gekocht! Ik ben blij om te weten dat er nu boeken in de sale zijn bij de v&d, want ik ga volgend weekend shoppen!

  5. Leuke trui heb je gescoord bij de Rambam! Love de kleurtjes, zo fel en zomers. 🙂 Love de ballerina’s ook, beide zijn supercute. Oh en de nagellak van Herome, goooorgeous! Leuke items heb je geshopt lady!

Plaats een reactie