Gister was ik even snel de stad ingedoken met mijn vriendin en kwam natuurlijk niet met lege handen thuis. Ik wilde sowieso nog even naar the body shop, omdat ze na de kerst altijd een heerlijke sale hebben. Ook kocht ik nog wat andere dingen!


Ik kocht een body butter van the body shop in de sale. Namelijk de geur Papaya. Ze hadden nog vele andere geuren, maar ik vond deze echt heerlijk ruiken. Hij kostte €5,00. Ook kocht ik nog een product uit de kerstlijn van 2011. Mijn favoriete geur uit die lijn is de Spiced vanilla geur. Ik kocht een hand cream, die nu afgeprijst was voor €4,50.


Sinds een paar dagen ligt de nieuwe LE van Essence weer in de winkels, namelijk de Crystalliced LE. Ik moet je zeggen dat ik de collectie niet heel erg speciaal vind. Maar deze twee kleuren nagellak lijken me wel heel erg mooi! Links zie je 01 it’s a snowwoman’s world en rechts zie je 03 iced age reloaded. Essence is te koop bij de kruidvat. Binnenkort zullen er swatches van deze nagellakjes op de site komen.


Ten slotte kocht ik nog deze opvallende ring bij de H&M. Heel erg leuk om een basic outfit op te fleuren. Hij kostte €4,95.

 

En dit was alles wat ik gister gekocht had! Zijn jullie ook zo dol op the body shop sale?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. Die ring heb ik ook al een poosje op het oog!
    (Helaas is hij te ruim voor mijn vingers en hebben ze telkens niet de juiste maat 🙁 )

Plaats een reactie