Gister ben ik even met mijn ouders Roermond in geweest omdat daar de winkels open waren op zondag! Het centrum van Roermond is erg gezellig en bevat leuke winkels, maar ik had maar een doel voor ogen, namelijk de Sephora! En er was een huge sale, met 50% korting op verschillende prachtige producten. Natuurlijk heb ik daar even van geprofiteerd.


Eerst gingen we nog even langs de Douglas, waar ik de nieuwe nagellak van Douglas zelf zag. Er stonden echt hele leuke kleurtjes tussen en ik koos deze twee uit. Links zie je Maja en rechts Precious. De nagellak kost €4,95 per stuk. Swatches komen uiteraard er aan!


Dan komen we bij de Sephora aan, waar letterlijk bakken vol met afgeprijsde make-up stonden! En het leuke was, was dat alles bijna 50% korting was. Dus als een klein kind in een snoepwinkel begon ik te graaien wat ik graaien kon. Ik vond als eerste deze prachtige lip balm van Guerlain.

Het is de Kiss Kiss baby lip balm in de kleur 241 Rosewood nude. Hij kostte met 50% korting maar €11,58.


Dan lagen er nog een hele boel oogschaduws van Too Faced in de bakken. Ik heb verschillende kleurtjes in mijn hand gehad, maar vond dit uiteindelijk toch het mooiste duo.

Het is het Too Faced eye shadow duo in de kleur Lovey Dovey. Hij kostte met 50% korting €10,30.


En dan…. Tromgeroffel…. Lag er gewoon een Too Faced palette in de kortingsbakken! Jawel, met 50% korting nog wel! En het was ook nog eens de laatste, dus beter kon mijn dag niet.

Het is het Smoky eye palette en het is werkelijk prachtig! Hij bevat hele mooie opvallende en minder opvallende kleuren! Ook hier kunnen jullie zeker een review van verwachten. Hij kostte met korting nog maar €20,-!

 

En dit waren mijn prachtige aankoopjes. Ooooh, wat houd ik toch van SALE! Hebben jullie nog iets leuks gescoord in de sale?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

20 reacties

  1. Wauw, wat een mooie spulletjes! De Douglas lakjes zijn echt prachtig, ik ben er helemaal fan van! 😀
    Ik ben echt heel benieuwd naar een look/review van het Smoky Eye palette!

  2. Ge-wel-dig-e aankopen! Denk dat ik maandag ook maar eens bij de Sephora ga kijken. Als er nog wat over is tenminste!

Plaats een reactie