Vandaag was ik even naar de outlet in Roosendaal geweest. Ik heb alleen maar verzorgingsproducten gekocht, en die show ik even aan jullie!

– 3x maskers (Gezichtsmasker, voetscrub & eye patches) – €2,50 Sense.
– Kate Moss set met Parfum en 2x douchegel – €12,95 Sense.
– 2x bodybutter van embrace the body, aloë vera en vanilla – €3,95 p.s. Sense.
– Sunkissed shade eyeshadow palette – €3,75 Sense.

Het oogschaduw palette is heel erg gepigmenteerd! Hier krijgen jullie nog een review over, ik ben blij met mijn aankoopjes ;D De bodybutters zijn heerlijk en de parfum is ook heel lekker!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

20 reacties

  1. Die oogschaduw palette wou ik ook, denk dat ik hem ga nemen de volgende keer dat ik ‘m zie. Of misschien eerst wachten o/d review 😀

  2. Zit die outlet sense ook in andere steden? Die bodybutters bijv. heb ik ook nog, maar die werden jaren geleden verkocht bij de zeeman. Ze worden als het goed is via het Nederlandse handelsbedrijf METCO (cosmetics) in Nederland verkocht en ik was al op zoek naar ze 🙂

  3. @Maccia: Sense is een onderdeel van de outlet, het is zeg maar een soort centrum. Je hebt er ook een in Roermond, Maas Mechelen en nog veel meer, maar daar kan ik zo niet even op komen.

  4. Rosada? Waar zit die winkel dan? Ik ben er regelmatig geweest maar kan me dat niet herinneren. 😛 *ik ben vast blind, hahaha* Wel erg leuke spulletjes, ben benieuwd naar de review van het pallet!

  5. @Danique – Webmiss: Oh joh, die ken ik wel, heb ik nog laarzen gekocht… :’) Weet niet of ie nieuw is toevallig, maar dat is dus al een tijdje geleden en de vorige x ben ik alleen om broeken geweest en verder ook geen tijd gehad om echt rond te kijken.. 😛 Zal er de volgende x op letten, lijkt me erg leuk daar. haha. 😳

Plaats een reactie