Eergisteren ben ik even met mijn moeder naar de stad geweest. Het was eigenlijk mijn plan om uggs te kopen maar die waren helaas uitverkocht. Omdat ik nog een aantal cadeaukaarten had, heb ik die gelijk even opgemaakt!


Ik had voor mijn verjaardag een bon van de ICI Paris XL voor €10,- gekregen. De producten bij ICI paris zijn vrij prijzig, dus je kunt daar moeilijk iets voor €10,- vinden. Maar toch had ik iets leuks gevonden! Namelijk op de bovenstaande foto zie je wat.

Dit zit er namelijk in. Ik heb zelf een pakketje samengesteld met Only You producten. Het leuke mandje zat erbij. Ik heb een Shower cream, body scrub en een body lotion allemaal in de geur pomegranate passion. De producten en het mandje kostte bij elkaar €14,10, dus hoefde ik maar €4,10 bij te betalen. Ik vind het super lekker ruiken en kan niet wachten om het te proberen! Ik kreeg er ook nog een leuk proefje bij van een parfum, namelijk eau de sisley.

Verder had ik nog een cadeaukaart van de douglas voor €20,-.

Daarvoor kocht ik een set van Burberry, met de parfum Burberry brit en de body lotion. Ik vind de geur van deze parfum echt heel erg lekker, ik had hem ooit als proefje gehad en toen erg vaak op gedaan. De set kostte €24,95 dus hoefde ik maar €4,95 erbij te betalen. Ik kreeg er ook 2 proefjes bij, namelijk een crème tegen het ouder worden van Lancaster en een parfum sample, namelijk MaDame van Jean Paul Gaultier. Ik ben gek op proefjes, dus vind het leuk dat ze die er bij deden!

Als laatste ging ik nog even langs de kruidvat en een goedkoop winkeltje (weet de naam niet).

Bij het onbekende winkeltje, kocht ik dit armbandje. Die was €2,-. En bij de kruidvat kocht ik 2 lipglosses van de nieuwe catrice lijn. De linkse is van de Colour show in de kleur 090 No. 9 is mine en de rechtse is van de lip appeal lijn in de kleur 070 Berry, berry nice. Ik heb de kleuren nog niet geprobeerd, maar dat ga ik zeker snel doen! Daar kun je nog reviews en swatches van verwachten. Voor het eerst kreeg ik bij de kruidvat ook een sample (yay!), dit zijn 3 samples aan elkaar, van de aqua sensation lijn van Nivea.

Zoals je ziet ben ik toch wel geslaagd! Ik ben blij dat ik dit heb gekocht voor mijn cadeaukaarten en ook de spulletjes van de kruidvat vind ik super!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

    • Danique Reageer

      Ik ga mijn stash in de vakantie filmen omdat ik dan wat meer tijd heb, ik heb het nu nog erg druk met school! Dus komt binnekort online!

  1. Jammer voor je dat je geen Uggs kon kopen maarja die zullen wel sneller de deur uitgaan met dit weer nu hé 🙂 Hopelijk volgende keer beter voor je 🙂 Leuke aankopen verder! Dat armbandje is leuk 🙂

Plaats een reactie