Laatst was ik even naar de kruidvat geweest om te kijken of er al nieuwe LE’s lagen, en die lag er hoor. Namelijk de Ballerina Backstage van Essence ligt nu in de winkels. Ik wilde wel een aantal dingen uitproberen, dus nam mee wat ik leuk vond. Ook was ik er voor een andere reden. Twee nagellakjes waren op vakantie kapot gegaan, dus wilde ik die even opnieuw kopen. Helaas gaat een van de twee uit het assortiment, dus dat was nog een hele zoektocht, maar ik heb hem gevonden!

Hier boven kun je alles zien wat ik gekocht heb. Niet zo heel veel, maar wel leuke dingen.


– Essence ballerina backstage eye soufflé, 01 dance the swan lake – €2,29 Kruidvat.
– Essence ballerina backstage eye soufflé, 02 pas des copper – €2,29 Kruidvat.
– Essence ballerina backstage nail polish, 05 grand-plié in black – €1,79 Kruidvat.
– Catrice nagellak, purplelized – €2,49 Kruidvat.
– Essence colour & go nagellak, cant cheat on me – €0,50 Kruidvat (gaat eruit, maar is een prachtige holografische kleur, dus scoor hem als je nog kan!).
– Essence ballerina backstage blush soufflé, 01 prima ballerina – €2,79 Kruidvat.

Ik ben erg blij met mijn aankoopjes, en ben benieuwd naar de ballerina backstage producten, heb jij al iets van de LE gescoord?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

  1. Ziet er goed uit! Ik heb On Your Gracile Tiptoe van Essence, die is serieus zo goed! Ik heb hem nu al 6 dagen lang op zonder chip!

Plaats een reactie